Zara Tindall hoopt dat dit de favoriete sport van haar kinderen wordt

Ze verwacht flink wat familiepotjes: 'Hopelijk ben ik tegen die tijd wel een beetje beter'

Zara en Mike Tindall vonden elkaar niet alleen in de liefde, maar ook in hun passie voor sport. Naast hun voorliefde voor paardrijden en rugby zijn de twee ook regelmatig op de golfbaan te vinden. Het kan haast niet anders dan dat hun kroost dat ook meekrijgt in de opvoeding. In een podcast vertelde Zara onlangs het wel te zien zitten om in de toekomst een balletje met zijn vijven te slaan.

Sportieve kids

In de IMG Golf’s Opinion Matters podcast, waarin van alles over golf besproken wordt, deed Zara Tindall een leuke onthulling. De trotste moeder hoopt dat alle drie haar kinderen de sport leren spelen. Op de vraag van gastvrouw Di Stewart of ze denkt dat er familiepotjes op het spel zullen staan, zegt ze: “Ja, ik hoop het, hopelijk ben ik tegen die tijd een beetje beter, want ik weet precies wat er gaat gebeuren. Ze zullen allemaal beter worden dan wij, nietwaar? En ik ben dan de sukkel achteraan.”

Ze legt uit: ”Het zou geweldig zijn als ze allemaal zouden weten hoe ze met een club moeten zwaaien en je het samen kunt doen, want weet je, daar leef je eigenlijk voor; die momenten samen maken. Het samen kunnen doen is ook zoveel gemakkelijker. Als we allemaal in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn, zou dat ongelooflijk leuk zijn.”

Aardig potje golf

Ondanks haar bescheiden houding ten opzichte van haar eigen golfvaardigheden, is de sport niet geheel vreemd voor de kleindochter van de Queen. Ze kan aardig haar draai vinden tussen de vlaggen en de tees en nam vorig jaar zelfs deel aan de Slingsby Golf Academy – een initiatief om meer vrouwen te laten golfen. Zara onderging zes maanden training en nam het op tegen Judy Murray, Dr. Zoe Williams en Anna Woolhouse. Zara’s hubby, Mike Tindall, is al heel wat jaartjes op de golfbaan te vinden en allang geen newbie meer. Toen zijn vrouw vorig jaar de wondere wereld van het golfen ontdekte, was hij dan ook meer dan trots. Enne, binnenkort dus misschien ook wel op zijn kroost!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws