6 catwalklooks van Gisele

6 catwalklooks van Gisele. We waren allemaal in shock toen we hoorden dat Gisele Bündchen stopt als catwalkmodel (lees h...

6 catwalklooks van Gisele. We waren allemaal in shock toen we hoorden dat Gisele Bündchen stopt als catwalkmodel (lees het hier). En nu we het verdriet bijna te boven zijn, krijgen we ineens te horen dat ze waarschijnlijk toch wél terugkeert. Agente Anne Nelson vertelde namelijk aan The New York Times dat het alleen het einde is voor de Braziliaanse catwalk. Maar ze zei ook dat de kans heel klein is dat het model ooit nog op een catwalk staat, waar dan ook. Snap jij het nog? Anyway, wij genieten gewoon van de catwalklooks van Gisele from the past.

Jeans, jeans, jeans

Gisele rockt deze jeanslook van Colcci. Deze volledig blauwe outfit is nonchalant, stoer en vrouwelijk tegelijk. We want. 

Gisele Bündchen - catwalk Colcci – Runway – SPFW Winter 2015 © Getty Images

Zomers sexy

Dit zomerse witte jurkje wil toch iedere vrouw in haar kast? Half doorschijnend met kanten details en afgewerkt met stoere gladiator sandalen. Erg sexy.

Gisele Bündchen - catwalk Colcci – Runway – SPFW Summer 2016 © Getty Images

Leve de koning

Wow, deze look is perfect voor Koningsdag.

Gisele Bündchen - catwalk Colcci – Runway – SPFW Summer 2016 © Getty Images

Picture yourself in this

Wij zien onszelf al helemaal zitten in deze outfit op een warme zomeravond: barbecue aan, cocktail erbij… Wat wil een mens nog meer?

Gisele Bündchen - catwalk Brazil – Colcci – Sao Paulo Fashion Week 2014 © Corbis

1001 nacht

Gisele’s man Tom Brady zal deze outfit erg mooi vinden. Een lingeriesetje van Victoria’s Sectret met een Oosters tintje, Gisele staat het allemaal.

Gisele Bündchen - catwalk Victoria’s Secret 2005 Fashion Show © Corbis

Lang leve Chanel

Streepjes zijn weer helemaal in en Chanel weet als geen ander hoe je deze trend rockt. Wij zijn fan.

Gisele Bündchen - catwalk Chanel show, Spring Summer 2015 © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws