Glamour met een knipoog

Zien: A-listers én Nederlandse ster schitteren op de rode loper bij het Academy Museum Gala!

Afgelopen weekend zagen we een indrukwekkende rode loper bij het jaarlijkse Academy Museum Gala, een met sterren overladen evenementen in Hollywood. Celebs als Ariana Grande, Kim Kardashian, Nicole Kidman, Selena Gomez én een Nederlandse bekende schitterden op het event!

Halina en Nicola bij het International Film Festival voor het gala

Waar Nederland in het teken stond van ADE, stond Hollywood in het teken van het Academy Museum Gala in Los Angeles. Dit weekend poseerde niemand minder dan de Nederlandse actrice en regisseur Halina Reijn samen met onder andere Nicole Kidman, Kaia Gerber en Ayo Edebiri op de rode loper. En dat deed ze geheel in stijl, samen met een hoop andere A-listers. We zetten onze favoriete looks op een rij!

Halina Reijn

Halina Reijn verscheen in een prachtige zwart-ivoorkleurige japon van Rodarte met een semi-doorschijnend, kanten lijfje met pailletten. Haar oorbellen met smaragden van Cartier en zwarte muiltjes maakten het ensemble compleet. Wauw! Op Instagram deelde ze meerdere kiekjes van de avond. "Bedankt @academymuseum, voor de mooie avond", schreef Halina bij de fotoreeks. Wát een plaatje.

Kaia Gerber

Ook Kaia zag er schitterend uit met haar vintage zwarte kralenjurk uit de Givenchy herfst/winter 1997-collectie. "Enorm bedankt aan Sarah Burton voor een diepe duik in de archieven en het waarmaken van al mijn gothic Hollywood-glamourdromen. Givenchy herfst '97 couture (!!!) tranen van liefde en dankbaarheid voor Sarah en het hele Givenchy-team", deelde ze op Instagram. Awh!

Kylie en Kendall Jenner

Ook de zussen Kendall en Kylie Jenner gooiden hoge ogen met hun prachtige looks. Kylie koos voor een vintage Mugler-japon uit 1998 en Kendall pronkte met een beeldschone Schiaparelli-jurk.

Embed from Getty Images

Ariana Grande

Zangeres Ariana Grande schitterde in een roze-wit gestippelde Balmain-japon met een getailleerd lijfje. Chic!

Pamela Anderson

Actrice en musicalster Pamela Anderson zet haar 'naturel-trend' voort in een japon van The Row met zachte make-up look. Het ontwerp is van een zachte, harige stof. Comfy én classy!

Embed from Getty Images

Nicole Kidman

Nicole Kidman pronkte met een prachtige Balenciaga-japon met blote schouder en bijpassende handschoenen. Een prachtige look, zoals we van de ster gewend zijn.

Kim Kardashian

Kim Kardashian ging, net als haar zus Kylie, voor een vintage Mugler-outfit. Juwelen van Tiffany & Co maakten haar look compleet. Glamoureus, maar écht comfortabel lijkt het ons niet - op haar Instagram is te zien hoe het getailleerde pakje van achteren wordt aangesnoerd. Wow!

Halina Reijn was aanwezig bij het Gala naar aanleiding van haar film Babygirl met Nicole Kidman in de hoofdrol. Dat roept gelijk de vraag op of er wellicht een Oscarnominatie voor het duo in het verschiet ligt... Niet geheel ondenkbaar, want de film - - die vanaf december in de bioscoop draait - lijkt één van de meest besproken films van het jaar te zijn. Wij zijn razend benieuwd!

Celebrity
  • Vogue, Linda, CNN, Grazia
  • NL Beeld