Glamour met een knipoog

De meest memorabele momenten uit Gooische Vrouwen op een rijtje

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van de Gooische Vrouwen in première. Wij zijn razendbenieuwd, maar blikken voor de gelegenheid nog even terug op de meest iconische momenten van de dames!

De Gooische Vrouwen

De succesvolle televisieserie Gooische Vrouwen heeft sinds haar eerste uitzending in 2005 een onuitwisbare indruk achtergelaten. Vijf seizoenen en twee speelfilms vol luxe façades, drama, humor, vriendschap en liefde hebben talloze onvergetelijke momenten opgeleverd. Wij zetten onze favorieten op een rijtje!

Sha-la-lie....

Cheryl probeert de succesvolle, overspelige Martin terug te winnen op een wel heel ongebruikelijke manier: haar sexy, enigszins onhandige dansmoves op het vrolijke deuntje van Sieneke (Ik Ben Verliefd, Sha-la-lie...). Een tikkeltje ongemakkelijk maar de vastberadenheid van Cheryl siert haar! Hilarisch én hartverwarmend.

Seksschilderijen

Anouk is natuurlijk de vrijgevochten kunstenares van de groep, en haar seksuele escapades vormen een belangrijk onderdeel van de serie. De scene waarin ze haar provocerende schilderijen van zichzelf met haar minnaar aan haar vriendinnen showt, is onvergetelijk! Vooral de gereserveerde Claire en Cheryl moeten de hele gebeurtenis even verwerken...

Taarten gooien

De Gooische vrouwen staan bekend om hun verfijnde smaak en hun glamoureuze levensstijl, maar dat betekent niet dat ze hun emoties altijd in bedwang houden... Dat werd extra duidelijk toen Roelien een taart in het gezicht van Claire smeet. Oeps... De elegante Claire besmeurd met taart is natuurlijk een onvergetelijk, humoristisch beeld.

'Ik heb je man gen**kt'

Eén van de meest iconische uitspraken in de serie komt van Anouk, die op brutale wijze onthult dat ze een affaire heeft gehad met de man van een van haar vriendinnen. De woorden "ik heb je man gen**kt" leidden natuurlijk tot een enorme confrontatie... Gelukkig groeiden de vrouwen dichter naar elkaar toe!

Hartaanval in Zuid-Afrika

In de slotaflevering van seizoen vijf, waarin de vrouwen naar Zuid-Afrika afreizen voor een safari, lijkt het erop dat Martin zijn wilde leven niet kan bijhouden. Hij krijgt een hartaanval op een cruciaal moment! De paniek die ontstaat is ergens wel komisch, en tegelijkertijd een emotioneel hoogtepunt in de serie.

Claire wil niet meer

Oke, het is niet altijd humor en drama... Een aangrijpend moment in de serie is Claire’s zelfmoordpoging nadat haar leven instort. Haar carrière als advocate loopt vast, haar relatie met haar dochter is problematisch en ze voelt zich eenzaam. Ze zoekt haar uitweg in een overdosis pillen en dat raakt natuurlijk een gevoelige snaar. Gelukkig vindt Claire opnieuw haar geluk!

Big wedding

Na veel ups en downs, scheidingen en verzoeningen, trouwen Cheryl en Martin opnieuw tijdens een emotionele ceremonie. Hartverwarmend! Ondanks hun turbulente relatie.

Een heerlijke mix van humor, drama en herkenbaarheid! Of het nu gaat om Cheryl’s onhandige pogingen om haar man terug te winnen, Anouks onbeschaamde seksualiteit of Martin's hartaanval.

Entertainment
  • Videoland - Gooische Vrouwen
  • © Roy Beusker Fotografie