Glamour met een knipoog

'Alle remmen los': trailer Gooische Vrouwen belooft héél veel goeds!

Ye-hessss: de datum dat we weer kunnen genieten van het reilen en zeilen van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien komt stééds dichterbij. Terwijl wij geduldig afwachten, heeft SBS6 ons nu getrakteerd op een trailer voor de triomfantelijke terugkeer van Gooische Vrouwen.

Gooische Vrouwen 2024, Beeld RTL © Roy Beusker Fotografie

Heb je al je DVD's van de originele serie – net als de Beau Monde-redactie – inmiddels al twintig keer gebinged? Dan was je vast niet ontgaan dat Gooische Vrouwen binnenkort terugkeert op televisie! We komen langzamerhand steeds meer te weten over het naderende zesde seizoen, en zojuist is er zelfs een trailer uitgekomen. Wij kunnen niet wachten!

Gooische Vrouwen

We hebben er bijna tien jaar op moeten wachten, maar ein-de-lijk is het dan zover: dit jaar keren de Gooische vrouwen Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser), en Roelien (Lies Visschedijk) weer terug.

Na vijf seizoenen en twee films blijkt dat de dames nog láng niet door hun hilarische avonturen heen zijn. Van huwelijksperikelen tot luxeproblemen en van seks tot burenruzies: de trailer belooft weer héél veel juicy afleveringen.

Bekende gezichten

Naast de vier hoofdrolspeelsters, zijn er ook een hoop andere acteertalenten die hun opwachting zullen maken. Zo werd eerder deze maand onthuld dat onder meer Robert de Hoog, Kasper van Kooten, Tommy van Lent, Eefje Kruijtzer, en Teunie de Brouwer te zien zullen zijn in het zesde seizoen.

Ook andere geliefde karakters maken hun rentree in het komende seizoen. Van Martin Morero en tante Cor tot Dokter Rossi en Yari – dat wordt een feest van herkenning!

Daarnaast is de regie weer in handen van Will Koopman, die deze rol ook op zich nam van 2005 tot 2009.

'Als vanouds'

"Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat", deelde de regisseur eerder al. "De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het Gooische Vrouwen-gevoel is weer als vanouds.”

Linda de Mol liet ook al weten dat ze dolblij was om weer met haar collega's en vriendinnen op de set te staan: "Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van Gooische Vrouwen heb ik echt gemist. Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen."

Aftellen

We moeten nog héél even geduld hebben voor we de champagne ontkurken en de popcorn aanslepen: op 27 oktober verschijnen de eerste twee afleveringen op Videoland. Vanaf zondag 10 november zijn de afleveringen bovendien te zien bij SBS6.

Genoeg tijd om de eerste vijf seizoenen nóg maar een keertje op te zetten, non?

Entertainment
  • Linda, Videoland
  • RTL © Roy Beusker Fotografie