Glamour met een knipoog

Première Gooische Vrouwen: de roze loper-looks van bekend Nederland

Gisteravond was het eindelijk zo ver: het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen ging in première! Beau Monde was erbij om bekend Nederland het hemd van het lijf te vragen, en dat ging gepaard met flamboyante roze (!) loper-looks.

Première Gooische vrouwen: de roze loper-looks

We konden er niet omheen: Linda de Mol, Susan Visser, Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk zagen er fantastisch uit. Als échte Gooische vrouwen, zoals we van de dames gewend zijn. Maar ook de andere genodigden zagen eruit om door een (Gooisch) ringetje te halen! We zetten onze favoriete looks op een rij.

De Gooische Vrouwen

Cheryl, Anouk, Claire en Roelien maakten hun entree in een "Gooisch-chique" ensemble met diamanten, glitters en gekleurde parels. Roelien ging voor een blauw pak, versierd met diamanten knopen en bijpassende Chie Mihara loafers. Cheryl ging voor vergelijkbare muiltjes in 't zilver - perfect gematcht met haar klassieke pak. Anouk schitterde in een prachtige avondjurk met enorme strik op de schouder, en Claire pronkte met een zwarte japon en gekleurde parels om haar vinger. Wauw!

Holly Mae Brood & Jan Versteegh

De presentatrice van de avond, Holly Mae, sierde de roze loper in een blauwe, glitterende japon samen met mede-presentator Jan Versteegh, die voor de gelegenheid een glanzend, ivoorkleurig overhemd uit de kast trok.

Britt Dekker

Britt Dekker pronkte met een lila-kleurige jumpsuit, versierd met glitters én parels. Een bijpassende glitter-clutch en haarband maakten haar look compleet. Glamoureus!

The Housewives

Natuurlijk konden The Real Housewives niet ontbreken! Tamara, Gini, Angela en Deborah pronkten met kleurrijke looks, versierd met glitter en glamour. Prachtige duo's, non?

Liza Sips

Actrice Liza Sips rockt de Gooische dresscode met haar faux fur jasje en fluwelen pak. Een look die ze prima kan hebben!

Marijke Helwegen

And last but not least... Marijke Helwegen met haar Gooische glitter-japon! Grote parels, een felgroene strik en bijpassende clutch zorgen voor een prachtig geheel. Daar worden we vrolijk van!

Bij de première hadden wij het geluk om alvast de eerste afleveringen van het seizoen te bekijken. We kunnen nog niks verklappen, maar één ding is zeker: het was ouderwets genieten! Net zoals de roze loper-looks van de avond.

Celebrity
  • Beau Monde
  • NL Beeld