Maakt het leven mooier

Tamara Elbaz werd al maanden gevolgd voor aanval: 'Ik had een tracker onder mijn auto'

Tamara Elbaz, die voor velen bekend is van The Real Housewives of Amsterdam, werd slachtoffer van een zware mishandeling. Er komen steeds meer details naar boven over de aanval. "Ik had een tracker onder mijn auto", onthulde ze vandaag. De realityster wordt nog altijd beveiligd.

Tamara

Tamara is voor haar eigen woning aangevallen toen ze haar zoontje in de auto wilde zetten. Ze werd tegen de grond gewerkt, geschopt en geslagen. Waarom het incident is voorgevallen, weet Tamara niet. "Het is mij volkomen onduidelijk", zegt ze. De daders bleken minderjarig te zijn - twee jongens van 15 en 17 jaar oud zijn verantwoordelijk voor de aanval.

Huurlingen

De realityster werd al maandenlang achtervolgd. "Ik had een tracker onder mijn auto zitten", vertelt ze. Ook schijnt ze meerdere keren postbezorgers zonder pakket aan de deur te hebben gehad. Tamara vermoed dat de daders zijn ingehuurd. "De daad is gefilmd door de tweede man die erbij was, en het is daarmee overduidelijk dat ze zijn ingehuurd”, legt Tamara uit. Ze droeg een Birkin bag van Hermès maar die hebben de mannen laten liggen. "Dus daar ging het niet om", zegt ze.

Zoontje

Het vierjarige zoontje van Tamara, Alexander, heeft de aanval gezien. "Met Alexander gaat het gelukkig altijd goed. Hij is altijd vrolijk, energiek, grappig, avontuurlijk, en dat is ook na de mishandeling niet veranderd”, vertelt Tamara. "Ik was enorm bang dat het hem zou beschadigen. Maar we hebben hem wijs gemaakt dat mama die ochtend boksles kreeg. Dat leek hem een heel logisch verhaal. Hij vraagt wel af en toe waarom ik niet terug bokste. En als tip geeft hij me mee dat het misschien beter is met de andere personal trainers te trainen in het vervolg, want dan heeft mama minder pijn.”

Frustratie

Inmiddels zijn de daders vrijgelaten, tot grote frustratie van Tamara. "Vanochtend heb ik te horen gekregen dat de verdachten die mij hebben aangevallen niet meer vast blijven zitten. Het is echt onbegrijpelijk dat zij na deze bizar gewelddadige aanval nu alweer de straat op mogen, met als klap op de vuurpijl een coach mee naar huis. Misdaad loont in dit land lijkt wel", deelde ze op Instagram.

Ondanks haar frustratie, heeft de ster goede hoop dat er snel meer duidelijk wordt. "Hopelijk komt de politie snel met nieuws. Want zij zitten er wel met twee teams bovenop, dus ik heb er het volste vertrouwen in dat er snel meer duidelijkheid komt". Dat hopen wij ook!

Celebrity
  • Shownieuws, Ditjes en datjes
  • NL Beeld