Maakt het leven mooier

'Continu beveiligd': Tamara Elbaz deelt update over heftig geweldsincident

Nadat ze eerder deze week het bizarre nieuws deelde dat ze in het bijzijn van haar zoontje werd aangevallen door een set onbekende jongens, heeft Tamara Elbaz nu een update gegeven over de situatie.

Tamara Elbaz, hier afgebeeld in december 2023, deelt een update over het geweldsincident waar zij slachtoffer van werd deze week.

Deze week werd een absolute nachtmerrie werkelijkheid voor Real Housewife Tamara Elbaz. Zij werd namelijk uit het niets aangevallen door twee onbekende mannen, die haar voor de ogen van haar zoontje mishandelden. Gisteravond deelde ze een update over de situatie.

Tamara Elbaz aangevallen

Via Instagram bevestigde Tamara dinsdagavond het heftige nieuws: "Helaas kan ik bevestigen dat er gisteren een groot geweldsincident richting mij heeft plaatsgevonden terwijl mijn kindje toekeek."

Gelukkig waren er verschillende buren getuige van het incident, die direct besloten om de housewife te hulp te schieten. Daardoor kon de politie de twee daders ter plekke aanhouden. Hoewel er nog steeds veel onduidelijkheid heerst en het onderzoek nog in volle gang is, weten we inmiddels iets meer over het voorval. Via Instagram liet Tamara gisteren van zich horen.

Beveiliging

Ze neemt meteen de tijd om haar buren nogmaals te bedanken voor hun dappere handelen. "De afgelopen dagen waren onwerkelijk, maar gelukkig zijn er veel mensen die ons helpen hier doorheen te komen. Allereerst wil ik nogmaals iedereen bedanken die, met gevaar voor eigen leven, de mannen die mij aanvielen hebben weten te overmeesteren. Jullie zijn echt helden ♥️, en dat kan niet vaak genoeg gezegd worden", schrijft Tamara.

De laffe aanval heeft haar leven flink op z'n kop gezet. "Door de gebeurtenis maar ook door nieuwe ontwikkelingen mag ik niet naar huis, niet in in mijn eigen auto’s rijden en word ik continu beveiligd. Dit voelt heel onwerkelijk, maar tegelijkertijd geeft het me ook het vertrouwen dat er alles aan wordt gedaan om mijn veiligheid en die van mijn zoontje te waarborgen." Heavy!

Onderzoek

Hoewel er nog veel onduidelijkheid bestaat, heeft de politie inmiddels bevestigd dat de daders een stel tieners van 15 en 17 jaar waren. Tamara bevestigt in haar bericht dat ze advocaat Sebastiaan Diekstra heeft ingeschakeld.

"Hij begeleidt mij goed en vertelt precies hoe een dergelijke zaak in zijn werk gaat. Dit is natuurlijk helemaal nieuw allemaal voor mij en ik had zonder hem no clue wat me allemaal te wachten zou staan", laat ze weten.

Hopelijk is er snel meer duidelijkheid en kan de real housewife weer haar normale leventje oppakken. Namens Beau Monde wensen we haar in elk geval heel veel sterkte!

Celebrity
  • Instagram @TamaraElbaz, RTL Boulevard
  • NL Beeld