Maakt het leven mooier

Bizar: Tamara Elbaz slachtoffer van 'heftig geweldsincident'

Real Housewife of Amsterdam Tamara Elbaz deelde gisteravond heftig nieuws: zij werd namelijk in het bijzijn van haar kindje aangevallen door een stel onbekende mannen. Heavy!

Amsterdam Diner 2024

Je moet er niet aan denken dat je zomaar wordt overvallen door een stel gewelddadige mannen, en in de buurt van je kindje? Het klinkt als een regelrechte nachtmerrie. Toch werd dit gisteren werkelijkheid voor Real Housewife Tamara Elbaz, die via Instagram de geruchten bevestigt. "Ik ben in shock."

Geweld

De afgelopen tijd zat Tamara Elbaz misschien on top of the world, maar gisteren kreeg zij een erg heftige gebeurtenis te verwerken: "Helaas kan ik bevestigen dat er gisteren een groot geweldsincident richting mij heeft plaatsgevonden terwijl mijn kindje toekeek", schrijft ze in haar bericht.

Ze vervolgt: "Door oplettende buren, die meteen in actie kwamen, zijn beide mannen gepakt. Er waren op een gegeven moment zoveel mensen op de been die de daders wisten te omsingelen dat ik niet weet wie ik moet bedanken." Zo blijkt maar weer: een goede buur...

Onderzoek

Wat precies de aanleiding was van deze bizarre aanval? Dat is nog niet duidelijk. Tamara laat weten dat ze hier ook nog niets over kan zeggen vanwege een lopend rechercheonderzoek.

"Ik zelf ben in shock en nog in het ongewisse wie er achter zit en verantwoordelijk voor is. Wel krijg ik veel begeleiding en ook beveiliging vanaf vandaag dus het gaat naar omstandigheden ok."

Rust en steun

Ze sluit haar bericht af door haar volgers te bedanken voor hun support. "Weet dat ik jullie berichten lees en daar veel steun uit haal!", schrijft de housewife.

"Zodra het kan en we weten wat de reden is dan zal ik hier meer over delen. Maar op dit moment wil ik jullie vragen om mijn zoontje en ik even de tijd te geven en hier met respect mee om te gaan 🙏🏼♥️."

Via haar Instagram Stories deelt ze bovendien een kiekje van een grote bos bloemen, waarbij ze nogmaals haar dankbaarheid uitspreekt. "Zoveel lieve mensen om mij heen. Heel veel bloemen gekregen maar ik ben helaas niet thuis om ervan te genieten. Heb er wel echt geen woorden voor. Bedankt allemaal voor jullie steun."

"Karma zal zegevieren", stelt ze bovendien. "Ik heb altijd een engel op mijn schouder. Dat weet ik dat dit voor dit geval ook zo zal zijn."

Beau Monde wenst Tamara en haar zoontje erg veel sterkte toe bij het herstel gedurende deze heftige periode!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @TamaraElbaz | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Tamara Elbaz bij het Amsterdam Diner 2024. (Beeld: NL Beeld)