Tamara Elbaz verklapt eis voor nieuwe liefde: ‘Minstens vier ton per jaar’

'De man die ik wil, bestaat denk ik niet', lacht de housewife.

In gesprek met Ruud de Wild, voor zijn podcast 30 Minuten Rauw, lichtte The Real Housewives of Amsterdam-ster Tamara Elbaz een tipje van de sluier op over het bestaan als single. En wat blijkt? Wie wil daten met de Amsterdamse, moet van goeden huize komen!

Financieel onafhankelijk

In de podcast vraagt Ruud aan Tamara of ze het belangrijk vindt dat haar toekomstige man ook rijk is. “Ik vind het wel leuk als een man meer verdient dan ik”, geeft ze toe. “In het verleden heb ik weleens gedatet met mannen voor wie ik dan moest betalen, dat vond ik niet zo sexy.” Toch zit rijkdom niet alleen in veel geld hebben, vindt de realityster. “Ik vind het heel belangrijk dat een man een doel heeft in z’n leven. Dat hij echt iets wil bereiken in het leven”, legt ze uit. “Ik denk dat het veel over een man zegt als ook hij financieel onafhankelijk is.”

Vier ton

Tamara vindt dat een man ‘een provider‘ moet zijn. “Iemand die voor een vrouw zorgt”, verduidelijkt ze. Maar wat moet die toekomstige nieuwe liefde van Tamara dan precies verdienen? Ruud vraagt zich dan ook af of dit een bedrag van minimaal vier ton per jaar moet zijn. “Dat gaat toch wel lukken?”, vraagt ze zich hardop af. “Ja, hij moet wel boven de vier ton verdienen, toch? Dat is toch niet zo heel moeilijk?” Uh, tja…

Geld is trouwens niet het enige wat Tamara zoekt in een nieuwe liefde. “Mijn volgende man moet wel een knappe man zijn”, zegt ze. “Ik hou van knappe mannen. Ik moet er de hele dag naar kijken.” Verder nog eisen? “Ambitieus vind ik leuk. Humor vind ik heel belangrijk. Ik hou echt van lachen. (…) De man die ik wil bestaat denk ik niet”, lacht ze vervolgens.

In het gesprek stelt Tamara dat ze ‘sowieso nooit leuke mannen tegenkomt’. Gelukkig kan ze goed voor zichzelf zorgen. Dat vindt ze belangrijk omdat ze een zoontje van 4 jaar oud heeft. Haar eigen ouders hadden het vroeger niet breed. “Ik wil dat het mijn kind aan niets ontbreekt”, aldus de housewife.

Daten

In gesprek met Beau Monde verklapte Tamara vorig jaar al dat ze het op romantisch vlak allemaal rustig aan deed. “Voor mij hoeft het ook nog niet. Ik heb nog geen behoefte aan een nieuwe relatie en ben sowieso niet iemand voor onenightstands of kortstondige flirts”, verklapte ze in ons decembernummer.

“En als ik heel eerlijk ben: het gezeur dat bij relaties en dating komt kijken, is het me niet waard. Hoewel mijn relatiebreuk als een verrassing kwam, ben ik er nu heel blij mee. Het is beter zo, zeker ook voor mij”, deelde ze destijds. Sindsdien lijkt Tam in elk geval een duidelijk lijstje eisen voor haar toekomstige vlam samengesteld te hebben!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws