Glamour met een knipoog

Maria Tailor werd jaren geleden gewaarschuwd voor Diddy: 'Hij is een tiran!'

Bijna elke week lijkt er een reeks nieuwe onthullingen en aanklachten te zijn over de Amerikaanse rapper Diddy. Maar dat de geruchten over zijn gedrag al véél langer rondgingen, wordt nu door een wel heel bijzonder persoon bevestigd: Maria Tailor!

Maria Tailor

Dat de cast van The Real Housewives of Amsterdam bestaat uit glamourvrouwen pur sang, wisten we natuurlijk al. En dat je dan op glamoureuze feestjes belandt in het prachtige Cannes, bijvoorbeeld? Dat hoort er ook gewoon bij. Maar toen housewife Maria Tailor in Cannes op een jacht van Diddy terechtkwam, verliep de avond net even anders dan ze had verwacht. Dat onthult ze in haar podcast #GeenFilter.

Diddy-feestje

In gesprek met podcastgenootjes Farja Farvardin en Tamara Elbaz deed Maria een bijzondere anekdote uit de doeken: jaren geleden kwam zij in Cannes terecht op een glamoureus jacht voor een feestje op een jacht dat toebehoorde aan niemand minder dan Diddy. En daar kwamen natuurlijk een aantal héél bekende gezichten voorbij. Zo wist Maria onder anderen Usher, Beyoncé en Jay-Z te spotten. Casually Queen Bey tegenkomen op een jacht? Dat kunnen maar weinig mensen zeggen!

'Tiran'

Dat bleek echter niet de grootste verrassing van de avond. "Vervolgens komen wij op die boot, en op een gegeven moment dacht ik: 'het is wel een rare sfeer hoor'", herinnert Maria zich. Vervolgens raakte ze aan de praat met een Arabische man, die haar weinig subtiel waarschuwde voor de praktijken van Diddy.

"Die man ging mij heel duidelijk vertellen van: 'Ja, jij bent eigenlijk niet zo slim hè? Want wat doe jij hier eigenlijk op deze boot? Puff Daddy gebruikt drugs, hij slaat vrouwen; het is een tiran.'"

"Ik zat daar en ik dacht echt van Jezus, deze man zit me allemaal ellende te vertellen, en toen dacht ik inderdaad: wat doe ik hier?! Ik ga lekker naar huis! Ik ga lekker m'n vriend bellen", lacht de housewife.

Nu er steeds meer aan 't licht komt wat er in Diddy's kringen gebeurde, zal ze zéker geen spijt hebben van dit besluit.

Real Housewives of Amsterdam

Kan jij - net als wij - geen genoeg krijgen van deze heerlijke verhalen en avonturen van de Real Housewives? Dan is er héél goed nieuws. Binnenkort kunnen we ons namelijk weer opmaken voor een fijne nieuwe dosis glamour, drama, en meer glamour.

Zo onthulde Videoland onlangs dat er in het komende seizoen van RHOAMS niet één, maar twee nieuwe dames hun intrede zullen doen. Naast Maria Tailor en Tamara Elbaz, wordt de cast van Cherry-Ann Person, Djamila Celina en Kimmylien Nguyen namelijk aangevuld door de 37-jarige kunstenares Angela van den Brink, en de 38-jarige onderneemster Deborah Luijendijk.

Eind dit jaar verschijnt het derde seizoen van de serie bij Videoland. Wij kunnen nu al niet wachten!

Celebrity
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld