Glamour met een knipoog

Oeh: Videoland onthult The Real Housewives van het Zuiden

We smullen natuurlijk al jaren van The Real Housewives of Amsterdam, maar nu kunnen we ons opmaken voor een nieuwe dosis luxe en sensatie. Videoland neemt ons binnenkort mee naar het zuiden voor een gloednieuwe spin-off van The Real Housewives – en dat belooft weer veel goeds!

Videoland onthult The Real Housewives van het Zuiden

Even spieken in de high society van ons land doen we natuurlijk maar al te graag - met alle drama en intrige die daar bij komt kijken. En daarvoor hoeven we niet alleen maar in de hoofdstad van ons land te zijn, want ook in het zuiden van ons land zitten een aantal welgestelde glamourvrouwen! In The Real Housewives van het Zuiden krijgen we een kijkje in hun leven.

Real Housewives van het Zuiden

In The Real Housewives van het Zuiden worden we meegenomen in het glamoureuze leven van acht welgestelde vriendinnen uit het zuiden van Nederland, elk met een unieke en indrukwekkende achtergrond. Zo zien we niemand minder dan Ramona Poels van het iconische Koonings Bruidsmode, terwijl we ook de CEO van een bouwbedrijf, Chayenne Muller, volgen. Maar dat is lang niet alles: de cast bevat daarnaast een eigenaresse van een sterrenrestaurant én een bordeelhoudster.

De volledige groep bestaat uit Chayenne Muller, Annu Bachu, Petrouschka Dahmen, Ramona Poels, Lizbeth van den Boogaart, Estelle Hanneman, Brigitte Schepers en Marjan Strijbosch. Enne, ondanks hun uiteenlopende achtergronden, delen ze natuurlijk één opvallende eigenschap: een flink vermogen.

Even voorstellen

In een nieuwe video stellen de ladies zich alvast even aan ons voor. Eén ding is duidelijk: aan zelfvertrouwen ontbreekt het ze niet! "Wij in het zuiden hebben grotere auto’s, grotere huizen, beter werk, meer geld", zegt Brigitte. En Annu voegt trots toe: "Wij zijn natuurlijk dé Housewives van het Zuiden." Tja, dat kan natuurlijk alleen maar heel veel goeds beloven!

Kan jij - net als wij - nu al niet wachten om de avonturen van deze zuidelijke glamourvrouwen te volgen? The Real Housewives van het Zuiden is vanaf het voorjaar van 2025 te zien bij Videoland.

The Real Housewives of Amsterdam

Gelukkig betekent dat niet dat we tot die tijd in een zwart gat belanden, want eerst komt het derde seizoen van The Real Housewives of Amsterdam er nog aan! Helaas wel zonder Hella en Susanna, maar Videoland maakt dit meer dan goed met de komst van twee nieuwe housewives: Deborah Luijendijk en Angela van den Brink.

De 37-jarige Angela, geboren en getogen in Amsterdam, is nu werkzaam als epoxy-art kunstenares en woont landelijk net buiten de stad. Ze is al negentien jaar samen met haar grote liefde Tijmen, waarvan zes jaar getrouwd. Deborah (38) is eigenaresse van een webwinkel en een trotse Rotterdammer. Voor de liefde verruilde ze de Maasstad voor Amsterdam, waar ze nu samen met haar man Vince, een ras-Amsterdammer, en hun zoontje Dallas in Amsterdam-Oost woont.

Seizoen drie van The Real Housewives of Amsterdam is eind dit jaar wekelijks te zien bij Videoland!

Entertainment
  • RTL / Videoland
  • RTL / Tom Cornelissen