Babynieuws! Marieke Elsinga verwelkomt zoontje

'Hij is er! Onze zoon: Jip.'

Beschuit met blauwe muisjes! Radio-dj Marieke Elsinga is vorige week bevallen van haar zoontje Jip, zo maakte ze vanmorgen bekend in de ochtendshow van Qmusic. Op Instagram deelt de kersverse mama het eerste plaatje van de kleine spruit. 

Hij is er!

“Hij is er! Onze zoon: Jip. Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, laat de radio-dj weten. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.” Op de foto zien we hoe de kersverse mama aan het knuffelen is met haar newborn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Droombaby

Ook op het Instagram-account van ochtendshow Mattie & Marieke pronkt een lieve foto van Marieke en Jip. “Hij is er! Welkom lieve Jip”, klinkt het in de caption. Het kleine lachebekje steelt meteen je hart! Vanmorgen vertelde Marieke op de radio dat Jip op een toepasselijk moment is geboren. “Zo gezellig, in de ochtendshow geboren.”

Met moeder, kind én vader gaat het goed. “Hij is echt een droombaby”, vertelde de kersverse moeder trots. “Hij slaapt, hij drinkt supergoed, met borstvoeding gaat het goed. Hij poept, hij slaapt weer. Ik vind het zo gek, dat is óns kindje. Hij is zo mooi.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Bevalling

De bevalling begon thuis, maar moest uiteindelijk worden afgemaakt in het ziekenhuis omdat de baby in het vruchtwater had gepoept. “Het is een hele ervaring om weeën op te vangen op de ring A10. Supergek, zo’n plek waar je elke dag rijdt”, aldus de radio-dj. De bevalling was pijnlijk, maar ‘het is zo’n superkracht van de natuur’.

Gefeliciteerd, Marieke!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws