Ware baby boom voor prins Harry’s exen

Eén jaar, drie spruiten!

Prins Harry heeft er in het verleden lekker in ’t rond gedatet. Dat leverde de Duke of Sussex een wat losbandig imago op, maar inmiddels is hij uiteraard helemaal happy met Meghan aan zijn zijde. Al die exen zijn inmiddels ook hun wilde haren verloren en hebben gekozen voor een huisje, boompje, beestje – én een baby. Er zijn nu maar liefst drie exen van Harry bevallen.

Chelsy Davy

Eén van Harry’s meest bekende exen was natuurlijk Chelsy Davy. Lange tijd leek zij in de running om onderdeel te gaan uitmaken van The Firm – zo had ze zelfs de Queen al ontmoet en vergezelde ze Harry naar de bruiloft van prins William en hertogin Kate. Aan The Times verklapte ze dat de aandacht haar te veel werd en daarom de biezen pakte. De twee bleven goed bevriend, en Chelsy was dan ook aanwezig bij Harry’s bruiloft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy)

Inmiddels is Chelsy helemaal gelukkig getrouwd met Sam Cutmore-Scott. Zij hebben in januari dit jaar hun eerste spruit verwelkomd, waarvan ze eind vorige maand een eerste kiekje deelde. Deze kleine man heet Leo.

Cressida Bonas

En vandaag was er vervolgens het nieuws dat ook Harry’s tweede serieuze ex bevallen zou zijn. Van 2012 tot 2014 datete de prins namelijk met actrice en model Cressida Bonas, aan wie hij was voorgesteld door nichtjes Eugenie en Beatrice. Echt succesvol waren zij dus niet als matchmakers – maar ook deze twee zijn nog altijd goed bevriend. Cressida was bijvoorbeeld ook aanwezig bij zijn huwelijksdag met Meghan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_)

Zelf is de ondernemende dame inmiddels in het huwelijksbootje gestapt met Wentworth Stanley – de zoon van de Marchioness of Milford Haven. We schreven deze zomer al over haar zwangerschap, en Tabloidkrant Daily Mail weet inmiddels te melden dat zij bevallen is. Zo werd zij out and about gespot in London met haar echtgenoot achter een kinderwagen. Hoewel Cressida normaliter vrij actief is op sociale media, heeft ze zelf nog niks losgelaten over haar kleine. Die babykiekjes houden we dus nog tegoed!

Mollie King

Eerlijk is eerlijk – met girl group-lid Mollie King had Harry niet een heel serieuze relatie. Zij werden aan elkaar voorgesteld in 2010 en geruchten gingen al snel rond dat de twee aan het daten zouden zijn. In een interview gaf Mollie later toe dat de twee inderdaad wel eens voor een drankje uit waren geweest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M O L L I E K I N G (@mollieking)

De zangeres van The Saturdays heeft inmiddels een relatie met Stuart Broad, en zij verloofden zich in januari 2021. Die bruiloft moet er nog komen (en Mollie deelt regelmatig de prachtigste bruidsjurken met de hashtag #weddingdressinspo op haar account – ze is ook zo gewoon gebleven), maar een kindje is er inmiddels wel. Eind vorige week stelde de zangeres haar dochtertje Annabella voor aan de wereld.

Kortom: geen prins aan hun zijde, maar deze dames hebben allemaal hun eigen paleisje gecreëerd. En dat is ook heel wat waard.

Bron: Beau Monde Archief, Hello! Magazine, Tatler, Daily Mail | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws