Babynieuws: prins Harry’s bekende ex Cressida Bonas is in verwachting

Zij en haar man Harry verwachten hun eerste kindje.

Wat babynieuws betreft is het rustig bij de royals, maar de vrouw die lange tijd de troef in handen had om de volgende Duchess te worden, komt wel met een leuk bericht. De ex-vriendin van prins Harry, Cressida Bonas, deelt happy baby news: zij en haar man Harry Wentworth-Stanley verwachten hun eerste kindje samen! En ja, haar man heeft dezelfde naam als de prins.

Babybump

Cressida is in een lieve vakantievideo te zien die ze plaatste op haar Instagram, waarin we haar samen met, hoogstwaarschijnlijk, een dochter van een vriendin kunnen zien. Ook te zien: de babybump van Cressida! Het is duidelijk dat zij en haar man Harry hun eerste kindje verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cressida Bonas (@cressida_bonas_)


In juli konden we al een glimp van de babybuik van Cressida opvangen toen ze samen met haar man aanwezig was bij de bruiloft van Lady Tatiana Mountbatten. Harry, haar man, is namelijk Tatiana’s stiefbroer. De roze stof kan de bump niet goed verhullen en dus werd bekend dat Cressida in verwachting is.

Cressida Bonas bij de bruiloft van Lady Tatiana. Lady Tatiana Mountbatten is een verre nicht van Queen Elizabeth. Beeld: BrunoPress

Vrienden

Van 2012 tot 2014 was Cressida prins Harry’s vriendin. Na de breuk in 2014 vond Cressida opnieuw liefde bij een andere Harry, met wie ze in 2020 trouwde. Boze tongen beweren dat de twee al voor de relatie met prins Harry aan het daten waren. De 33-jarige Cressida, model en actrice, behoort nog steeds tot de vriendenkring van prins Harry. Zo was ze bij zijn huwelijk met Meghan aanwezig.

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws