Cressida: ex van prins Harry scoort grote rol

Geen prinsessentitel? Geen probleem, Cressida Bonas scoort haar eerste hoofdrol.

Cressida Bonas lijkt er geen traan om te laten dat ze niet prinses Cressy is geworden, want het gaat hartstikke goed met haar thankyouverymuch.

Van 2012 tot 2014 was Cressida Harry's vriendin. Het was dik aan, compleet met skivakanties in Kazakstan (who knew?). Destijds was ze al artistiek bezig in de marge, met onder andere een dansopleiding. En het zat haar dwars dat ze alleen belangstelling trok vanwege haar romance met de prins en niet zozeer om wie zij was en wat ze deed. En dat het hof bepaald niet aanmoedigde dat ze op het toneel danste, zat haar ook niet lekker.

Bovendien was ze wat te boho en vrijgevochten om zelfs maar met lichte belangstelling naar een pakje van Emilia Wicksted en een paar nude pumps te kijken. De relatie liep abrupt stuk op een zondagmiddag in 2014.

Het stel zou naar Amerika vliegen om daar het huwelijk van Harry's vriend Guy Pelly bij te wonen. Cressida moest echter zelf haar vlucht betalen en had geen 650 pond op te hoesten 'voor een problematische relatie die gedoemd leek te zijn.'

Spijt van haar beslissing heeft Bonas niet: ze behoort nog altijd tot Harry's inner circle, was op zijn huwelijk met Meghan Markle én op dat van haar goede vriendin prinses Eugenie van York. En heeft inmiddels de hoofdrol gekregen in de ITV serie 'The White House Farm Murders', gebaseerd op een notoire vijfvoudige moord in 1985 in Essex. Co-stars: Alfie Allen en Mark Addy, respectievelijk Theon Greyjoy en Kind Robert Baratheon in 'Game of Thrones'. Well played, Cressie.  

 

Lees meer: 

 

Foto's © ANP

 

Laatste nieuws