Babynieuws voor deze Downton Abbey-ster!

Tijdens de première zagen we al een prachtige babybuik...

Hoewel de sterren van Downton Abbey hun privéleven behoorlijk eh, privé houden, is zo’n babybuik soms lastig te verbergen…

Een baby voor Tuppence Middleton

Bij de première van de film Downton Abbey: A New Era verscheen actrice Tuppence Middleton (nee, geen familie van) destijds prachtig op de rode loper met een babybuik, waarmee ze haar eerste zwangerschap onthulde. Slechts een maand voor dit red carpet event had Tuppence, die Lucy Branson speelt in de films, bekendgemaakt dat ze een grote liefde in haar leven had. We zeiden het al: de Downton-sterren weten hun privéleven goed geheim te houden.

Tuppence Middleton bij de première van Downton Abbey: A New Era, Londen, april 2022. Beeld: BrunoPress

Naar verluidt heeft de 35-jarige brunette nu haar eerste kindje mogen verwelkomen, samen met haar lief Mans Marlind, een 18 jaar oudere Zweedse filmregisseur. Dat schrijven de meeste Britse media tenminste. Hoewel Tuppence heeft laten horen dat haar partner in Stockholm woont, samen met Mans op de rode loper verscheen en nu samen met de regisseur achter een kinderwagen is gespot, heeft ze nooit bevestigd dat dit haar Zweedse beau is.

Downton-baby’s

Tuppence is zeker niet de eerste Downton-actrice die geheimzinnig is over haar gezinsuitbreiding. Ook haar medespelers Laura Carmichael (Lady Edith) en Michael Fox (Andy Parker) wisten ruim een jaar lang geheim te houden dat ze samen een babyzoontje hebben.

Net als in de film

Spoiler alert: sla dit stukje over als je Downton Abbey: A New Era nog niet hebt gezien!

Tuppence Middleton als de pasgetrouwde Lucy Branson in Downton Abbey: A New Era. Beeld: BrunoPress

Wie de nieuwste Downton Abbey-film heeft gezien, weet dat Tuppence Middleton ook daarin een kindje mag verwelkomen. Haar personage Lucy, de kersverse echtgenote van voormalig chauffeur Tom, stelt aan het einde van A New Era het nieuwste familielid voor aan de Crawleys en hun personeel. Over dat baby’tje weten we al net zo weinig als over Tuppence’s echte kleine spruit, wat ons betreft nog een reden om het tot een derde film te laten komen!

Bron: Marie Claire UK, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws