Wedding bells voor de bekende ex van prins Harry!

Chelsy Davy is in het huwelijksbootje gestapt!

Zeven jaar lang was Chelsy Davy de vriendin van prins Harry, maar een koninklijke toekomst zag ze niet voor zich. De meest bekende ex van de Duke of Sussex heeft inmiddels een heel ander leven opgebouwd en is nu ook in het huwelijksbootje gestapt!

Baby- en huwelijksnieuws

Het zijn heugelijke maanden voor Chelsy, die werkt als succesvol onderneemster en juwelenontwerpster. In januari verwelkomde ze haar eerste kind, zoon Leo. En nu zou de Zimbabwaanse schoonheid ook het jawoord hebben gegeven aan haar Sam Cutmore-Scott, zo meldt Mail Online. Hoewel het koppel het huwelijk niet heeft bevestigd aan de pers, zouden er foto’s van een trouwring circuleren onder vrienden van het stel.

Chelsy Davy

Chelsy was tussen 2004 en 2010 samen met prins Harry, waardoor ze jarenlang op de voet gevolgd werd door de tabloids. “Ik kon het niet aan. Ik was jong, ik probeerde een normaal kind te zijn en het was verschrikkelijk”, verkondigde Chelsy later over dit leven in de koninklijke schijnwerpers.

Prins Harry en Chelsy Davy in 2008. Beeld: BrunoPress

Een royal bruid zag Chelsy zich niet worden, en de twee verbraken hun relatie in 2010. Wel bleven Chelsy, prins Harry en zijn nicht prinses Eugenie goed bevriend met elkaar. De vrolijke blondine was zowel te gast op de royal wedding van Harry en Meghan Markle als die van Eugenie en Jack Brooksbank.

Chelsy (midden) bij de royal wedding van Harry en Meghan. Beeld: BrunoPress

Inmiddels weet Chelsy die spotlights vakkundig te vermijden. Haar zwangerschap wist ze geheim te houden, en zoals we nu merken, schreeuwt de ‘ex van’ nu ook niet van de daken dat ze is getrouwd met haar grote liefde, hotelier Sam. De aandacht richt ze vooral op haar twee bedrijfjes: Aya Jewels, op Afrika geïnspireerde luxe sieraden, en Aya Africa, een reisbureau voor luxe reizen naar, you guessed it, Afrika.

Geen royal rol, maar wel glamour én privacy. Goed voor elkaar, Chel!

Bron: Hello! Magazine, Tatler, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws