Ook Harry en Meghan gaan voor glamour op de dinsdagavond

Designers en Diana voor de Duchess

Bij de Waleses stond dinsdagavond in het teken van een hoop glitter en glamour, en kregen we Kate zelfs te zien in een tiara. Ook aan de andere kant van de oceaan stond de doordeweekse avond in het teken van glam met de verschijning van de Sussexes bij het Ripple of Hope-gala.

Gala

Jawel, tussen alle docu-drukte maken Harry en Meghan deze week gewoon tijd om hun opwachting te maken bij een Gala in New York City. Het gala, dat werd georganiseerd door de Robert F. Kennedy Human Rights-organisatie, staat helemaal in het teken van gelijkwaardigheid en inzet voor je medemens. En daar weten de Sussexes uiteraard alles van.

In maart deelde de voorzitster Kerry Kennedy al dat de Duke en Duchess aanwezig zouden zijn bij het evenement. “Het stel is altijd opgevallen met hun bereidheid om zich uit te spreken en verandering te bewerkstelligen op het gebied van raciale gerechtigheid en mentale gezondheid over de hele wereld.”

Designer-kleedje

En gisteravond was het dus zover: ein-de-lijk weer kiekjes van de Sussexes op een rode loper. Of welja, een blauwe loper. Hier verscheen Meghan in een lichte off-the-shoulder jurk van designer Louis Vuitton, meldt Vogue. De custom look is van de hand van Nicolas Ghesquière, en doet met z’n witte kleur en ontblote schouders denken aan Megs bruidsjurk.

meghan harry
Beeld: Brunopress

Daarbij weten juwelenkenners te melden dat Meghan een bijzonder detail draagt ter ere van haar schoonmoeder. Zo is er op detailfoto’s te zien dat er aan de hand van de Duchess een grote, lichtblauwe steen te zien. Deze opvallende ring met aquamarijn behoorde ooit toe aan schoonmoeder prinses Diana. Volgens kenners zou Meghan de ring van manlief gekregen hebben bij hun huwelijk.

Drukke week

Tijdens het gala deelde het duo dat zij in de toekomst een samenwerking met de organisatie aan zullen gaan voor een nieuwe prijzencategorie. Hopelijk betekent dit dan ook een jaarlijks terugkerend glamour-feestje op de blauwe loper met de Sussexes bij de ceremonie.

Voorlopig hebben Harry en Meghan het in elk geval plenty druk. Morgen komt het eerste deel van hun Netflix-documentaire uit, en volgende week zal de tweede set afleveringen verschijnen. Wij zetten de popcorn vast klaar!

Bron: Honey Nine, Mad About Meghan, The Guardian | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws