Sussexes delen zoete kerstkaart met veelzeggende foto

De liefde spat ervanaf!

Het kerstkaartenseizoen is in full swing. Inmiddels hebben we het lieve gezinskiekje van de Belgen gehad, deelde de Spaanse royal familie een zoete foto van hun dochters, en maakten de Waleses indruk met een behoorlijk zomerse foto van de hele familie. Ook de Sussexes deelden afgelopen weekend hun kerstkaart, met een veelzeggende foto van het stel.

Sussex-kerstkaart

Als je van de Sussexes een papieren kaart verwachtte met een handgeschreven ondertekening, dan kwam je dit jaar bedrogen uit. De Sussexes kozen namelijk voor een papiervrij kaartje, dat zij deelden via hun Archewell-organisatie.

“Van onze familie tot de uwe, en vanuit onze teams bij de Archewell Foundation, Archewell Audio, en Archewell Productions, wensen we u gezondheid, vrede, en een heel gelukkig nieuwjaar!”, valt op de kaart te lezen.

Kiekje

Waar we bij de meeste royals gloednieuwe foto’s te zien krijgen bij hun kerstgroeten, is dit bij de Sussexes niet het geval. Harry en Meghan gingen namelijk voor een zoet kiekje samen, dat we nog herkennen van eerder deze maand. Toen maakte het paar hun opwachting bij het Ripple of Hope-gala. Hier werd het stel geprezen om hun inzet voor rechtvaardigheid en mensenrechten.

Zoals de Sussexes toen straalden vanaf de blauwe loper, prijken zij nu ook op hun kerstkaartje. Meghan in haar witte Louis Vuitton-jurk en manlief strak in’t pak ernaast: zo kom je tijdens de feestdagen in elk geval goed voor de dag!

Familiefoto

Vorig jaar kregen we van de Sussexes een wel heel bijzonder kaartje. Toen deelden zij vlak voor Kerstmis namelijk een kerstkaart met een zoete familiefoto. Het was hét eerste kiekje dat we te zien kregen van de kleine Lilibet Diana.

Dit jaar dus geen Archie of Lili in beeld, maar ach. We kunnen niet echt klagen na de eindeloze reeks kiekjes vanuit Huize Sussex die we in de docu voorbij zagen komen.

Bron: Hello! Magazine, Omid Scobie | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws