De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Bar Hachi

Beeld: Emiro Smolders

Amsterdam is een leuke cocktailbar rijker. Bij cocktailbar Hachi kun je genieten van bijzondere cocktails, een spin & win, een goede dosis humor en een funky interieur. Bovendien vertelt elke cocktail ook nog eens een indrukwekkend verhaal. Je kunt er elke dag vanaf 19.00 terecht voor cocktails in stijl!

Skincare boost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LABAREAU (@labareauofficial)

Na alle dinertjes, drankjes en andere leuke dingen die onlosmakelijk verbonden zijn met de feestdagen, is de kans groot dat je huid wel een oppepper kan gebruiken. Gouden tip? La Bareau, het skincare-merk van expert Lindsay van der Looij. Celebs zweren bij de luxe skincare-treatment van het merk, en dat is niet gek! Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van huidverzorging besloot Lindsay de krachten te bundelen met een zeer gerespecteerd team van wetenschappers en biochemici om met La Bareau het beste van twee werelden te bieden: de kracht van real-life ervaring, ondersteund door de wetenschap.

Flaneren op de bank

Heb je zin om juist lekker op de bank te liggen om een film of serie te kijken? Dan hebben we nog een paar fijne kijktips voor je. Zo staan de serie Kaleidoscope (die je in elke gewenste volgorde kunt kijken) en de feelgoodfilm Victoria & Abdul sinds kort op Netflix. Op SkyShowtime is vanaf 7 januari de mysterieuze thrillerserie Souls te bekijken, en is Lizzo: Live in Concert vanaf nu te zien bij HBO Max.

Daarnaast gaat vanavond natuurlijk het gloednieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start op NPO1, met aansluitend Moltalk op NPO3. Veel kijkplezier!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws