Flaneren op Amsterdamse wateren met Bob’s Boat Bash

Livemuziek, een beetje rock 'n roll, en heerlijk dineren? Yes please!

Leuk nieuws vanuit de hoofdstad: artiest Douwe Bob begint namelijk met een groots project waarmee de rock ’n roll (letterlijk) weer door de Amsterdamse grachten gaat stromen! Een totaalervaring op de Amsterdamse wateren, waarbinnen muziek, eten, drinken, en de hoofdstad samenkomen. Wij vertellen je er meer over…

Bob’s Boat Bash

Bob’s Boat Bash is een initiatief van muzikant Douwe Bob, Club Dauphine-programmeur Martijn Roos en ondernemer Mike Bruijnesteijn. Ze ontwikkelden samen een concept waarbinnen goede livemuziek en een driegangendiner samenkomen op het water. Pas als je afvaart, wordt bekend welke artiest op zal treden. Een unieke kans om nieuwe muziek en artiesten te ontdekken terwijl je heerlijk aan het eten en borrelen bent.

Unieke ervaring

“Dit worden avonden waarop ik mijn vier grote passies deel: muziek, eten, drinken en Amsterdam”, aldus Douwe Bob, die uiteraard ook zelf af en toe op zal treden en wiens muzikale vrienden ook met regelmaat Bob’s Boat Bash aan zullen doen. Hierdoor wordt elke avond een verrassende en eenmalige gebeurtenis.

“Als muzikant ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn liefde voor muziek te delen met anderen. We willen unieke ervaringen creëren, mensen samen laten genieten van lekker eten en drinken, terwijl ze met hun neus bovenop het optreden zitten. Wat is er nu beter dan dit alles tegelijk, en dan ook nog eens op de wateren waar ik zo van houd?” aldus de artiest.

Bootje beleven

Zelf ook zo’n unieke rondvaart meemaken? Via de website kun je nu al een plekje reserveren, en vanaf 24 februari vaart de boot daadwerkelijk door de grachten van onze hoofdstad.

Bovendien kun je de de avond afstemmen op je eigen wensen: ga je liever voor een dinertje of een lekkere borrel? En wat voor versnaperingen wil je daar het liefst bij zien? Je stemt het allemaal op je eigen wensen. Alleen de artiest is een grote verrassing – dus met wie ga jij?

Bron & Beeld: Bob’s Boat Bash

Laatste nieuws