Mike Tindall gaat zijn grote liefde Zara interviewen

'Hallo, mijn liefste', deelt Mike in de nieuwe beelden.

Mike Tindall, schoonzoon van Anne, de Princes Royal, deelt leuk nieuws! Naast zijn podcast The Good, The Bad and The Rugby, komt Mike met een serie op het YouTube-kanaal van Magic Millions, waarin hij verschillende mensen gaat interviewen. Het YouTube-kanaal deelde alvast een teaser en daar zien we dat ook zijn geliefde Zara Tindall een rol zal gaan spelen.

Youtube

De serie die hij gaat presenteren gaat Mike Drop heten en de interviews staan in het teken van paarden en de organisatie Magic Millions die veel evenementen organiseren op het gebied van paardenpret. Mikes gasten hebben dan ook allemaal een ding gemeen: ze zijn gek op paarden. Zo gaat hij onder andere in gesprek met Olympisch zilverenmedaillewinnaar, beschermvrouwe van Magic Millions Racing Women, én zijn wederhelft: Zara Tindall. De serie is vanaf 24 januari te zien op het YouTube-kanaal.

Interview

Het interview levert een lief moment op tussen de Tindall’s. “Hallo, mijn liefste”, zegt een stralende Mike in de clip, en Zara herhaalt de charmante begroeting van haar man: “Hallo, mijn liefste.” Ze gaan in gesprek over de paardensport en de verschillende evenementen van de Magic Millions waar ze duidelijk een enorme passie voor hebben.

 

Magic Millions

Dat de Tindall’s een echte paardenfamilie zijn, lieten ze vorige week al ruimschoots weten. Ze waren namelijk aanwezig bij de verschillende evenementen rond de Magic Millions, waarvan Mike via zijn Instagram een hoop lieve foto’s en video’s deelde. De liefde spatte er duidelijk van af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Tindall (@mike_tindall12)

Naast dat het lieve momenten oplevert, heeft Mike heeft zijn vrouw niet voor niets uitgekozen om te interviewen voor de paardensport. Bij Zara Tindall werd de liefde voor de ruitersport er met de paplepel ingegoten. Moederlief Princess Anne en vader Mark Phillips maakten namelijk beiden furore als doorgewinterde ruiters. We zien Zara dan ook regelmatig in het zadel en hiermee wist ze in 2012 zelfs een zilveren medaille te veroveren op de Olympische Spelen!

Bron: Hello!, Instagram @miketindall | Beeld: BunoPress

Laatste nieuws