De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Happy veganuary

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het Veganuary is – misschien doe je zelf wel mee aan deze maand plantaardig eten. Lekker vegan eten kun je natuurlijk thuis doen, maar er zijn inmiddels ook vele restaurants die je met veel liefde een vegan maaltijd voorschotelen. NENI Amsterdam is zo’n adresje. Liefhebbers van de oostmediterrane keuken kunnen hier genieten van huisgemaakte hummus, falafel, majadra, linzensalade, auberginesteak of veganistische arayes. NENI is dagelijks geopend en is gevestigd op Stadionplein 8 in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NENI Amsterdam (@neni.netherlands)

Private cinema

Altijd al in een privébioscoop willen zitten? Dat kan nu bij The(Any)Thing. Er is nu een tweede locatie geopend van ’s werelds kleinste on demand privébios en die zit in een van de tofste hotels van Nederland: Hotel New York in Rotterdam. Download de The(AnyThing-app en boek je eigen cube vol designmeubels en natuurlijk een topscherm. Kies je film en bestel eten vanuit Hotel New York.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The(Any)Thing (@thisistheanything)

 Filmfestival

Niet in Amsterdam, niet in Rotterdam en ook niet in Utrecht. Het eerste filmfestival van 2023 vindt plaats op Schiermonnikoog. Dit weekend kun je op het Waddeneiland tijdens Film By The Sea weer prachtige internationale films en documentaires bekijken. Stel kaartjes kopen niet te lang meer uit, want enkele films zijn al uitverkocht. Je kan het filmfestival bezoeken tussen vrijdagavond 20 januari en zondagavond 22 januari in Het Dorpshuis op Schiermonnikoog.

 

Kijktips

Als je liever binnenblijft met een glaasje rosé of een goede kop thee, dan valt er gelukkig genoeg te bingen op de verschillende streaming-platforms. Zo zijn deze week op Netflix de eerste seizoenen van realityserie Bling Empire: New York en de komedie That 90’s Show verschenen. Op Disney+ is bovendien sinds gisteren de docu Idina Menzel: Which Way to the Stage? te zien, over de kleine Broadway-diva met haar gigantische stem. Genoeg leuks om in alle comfort van te genieten met een kleedje op de bank, natuurlijk!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws