Prinses Charlene’s beste korte coupes

Prinses Charlene bewijst dat een korte coupe nét zo elegant kan zijn.

Prinses Charlene staat bekend om haar gewaagde hairstyles en korte kapsels. Soms levert haar dat kritiek op, maar keer op keer bewijst de Monegaskische royal dat haar korte coupe wel degelijke ‘prinses waardig’ is. Wij zetten haar beste looks op een rij.

Kritiek

Het korte kapsel van prinses Charlene is punt van discussie onder royal fans sinds ze er voor het eerst de schaar in liet zetten, maar de prinses van Monaco trekt zich er (terecht!) niets van aan. Zo verraste ze vriend en vijand door in 2021 in het openbaar te verschijnen met een zogeheten ’halfhawk’ waarbij het haar aan een kant opgeschoren is. De prinses kan altijd op veel kritiek op haar uiterlijk rekenen, maar gelukkig wordt ze ook geprezen om het feit dat ze haar eigen weg kiest.

En zo ziet Charlene het zelf ook: “Dat kapsel is mijn beslissing. Ik wilde het al heel lang doen. Deze stijl bevalt me. Dat is alles”, vertelde ze aan het Franse tijdschrift Point du Vue. “De kinderen vinden het prachtig, dat is het enige wat telt, en dat Albert, toen hij eenmaal van de schrik was bekomen, het nu ook mooi vindt. En verder zijn er warempel wel belangrijkere zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel”, aldus de prinses.

Korte coupe

Van een korte bob tot helemaal opgeschoren, van een kuif naar een pony en van glamour naar punk: Charlene doet het allemaal.

Voor de royal is geen hairstyle te gek en als het om creativiteit gaat, spant prinses Charlene de troon! Wij zijn benieuwd naar alle prachtige coupes die we dit jaar kunnen verwachten!

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws