Au: deze celebs werden wel héél bruut gedumpt

Een relatie-einde is nooit leuk, maar op déze manier gedumpt worden? Oei...

Bij Oprah te horen krijgen dat je weer single bent. Voor het altaar ontdekken dat je geliefde er vandoor is met je getuige. Deze celebs werden op een wel héél brute manier gedumpt.

Katy Perry & Russell Brand: New year, new me?

Veel mensen waren verrast toen komiek en acteur Russell Brand, bekend om zijn grimmige buien en verslavingsgevoeligheid, en popprinses Katy Perry, type optimist-tot-in-de-kist, in oktober 2010 verkondigden getrouwd te zijn. Twee zulke verschillende karakters, dat kon nooit goed gaan.

Helaas kregen de critici gelijk, binnen een jaar vertoonde het huwelijk de eerste barsten. Katy dacht nog dat het een en ander gelijmd kon worden, Russell niet. Op oudejaarsavond 2011, zij zat toen al een hele dag op hem te wachten, stuurde hij haar een appje: “Ik wil scheiden.” Katy: “Daarna hebben we elkaar nooit meer gesproken, alleen via advocaten. Oudejaarsavond. Hoe verzin je het?”

Kiefer Sutherland & Julia Roberts: Runawaway bride

Julia Roberts speelde niet alleen in de film een runaway bride, maar ook in het echte leven. Op 14 juni 1991, de dag dat ze in Hollywood – in de tuin van 20th Century Fox, in een jurk van 8.000 dollar uit de salon van Tyler Trafficante – met Kiefer Sutherland zou trouwen, verruilde ze haar bruids- pumps voor hardloopschoenen en vluchtte met Jason Patric, de beste vriend van Kiefer, naar Ierland.

Julia verklaarde later dat ze “jong en dom” was geweest. Kiefer, die nog steeds Julia’s naam in het Chinees op zijn huid heeft staan, kon het haar vergeven. “Het was dapper wat ze deed.”

Minnie Driver & Matt Damon: O, o, Oprah!

“Wat zegt hij nou?” Minnie Driver zat in 1998 thuis naar de talkshow van Oprah Winfrey te kijken, waarin haar vriend Matt Damon, met wie ze samen was sinds hun gezamenlijke film Good Will Hunting, te gast was. Haar oren begonnen te klapperen toen Oprah naar hun relatie vroeg en Matt zei dat hij weer single was.

Minnie: “Het ging niet lekker tussen ons, maar dit was nieuw voor me. Ik vond het ongepast. Een maand eerder verklaarde hij in de show van David Letterman nog dat hij gek op me was. En nu maakte hij het ineens uit, achter mijn rug om. We hebben elkaar daarna twintig jaar niet gesproken.”

De volledige versie van dit artikel vind je in de nieuwste Beau Monde. Hierin vertellen we onder meer over het brute appje van boyband-hartenbreker Zayn Malik, de gênante break-up via de pers van een Kardashian-telg, en zelfs een relatie die per fax ten einde kwam. Nu in de winkels!

Tekst: Sandra ten Brink | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws