De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Weekendje Bruxelles

De kerstvakantie is alweer even achter de rug en op de zomervakantie moeten we nog even wachten. Toch even weg? Dan is dit hét moment voor een vlotte stedentrip. Een bezoekje aan Brussel is bijvoorbeeld zo geboekt, en je kunt daar natuurlijk een hoop leuks zien, doen, en beleven.

hotel craves
Beeld: Hotel Craves

Wat dacht je bijvoorbeeld van de stijlvolle hotelbar Le Conteur? Zodra je Hotel Craves in hartje Brussel betreedt, doe je een stapje terug in de tijd. Het interieur ademt art deco met veel fluweel, art deco-meubilair en weelderige esthetiek. Op twintig minuten wandelen van de Grote Markt vind je bovendien Le Louise Hotel Brussels en de heerlijke Bar Mister Blue. Dit vijfsterrenhotel is een stedelijk juweeltje met veel blauw, veel fluweel en veel cocktails; van klassiekers tot originele creaties!

Vintage classics

Zin in een middagje uitgebreid struinen tussen de beste vintage pareltjes? Dan kun je vandaag en morgen terecht in Groningen. Bij het Stadslab vindt namelijk van 10.00 tot 17.00 de Vintage Kilo Sale plaats van Throwback Classics.

Met meer dan drieduizend kilo aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen, is er voor ieder wat wils. Zo vind je heel veel topkwaliteit vintage merkkleding, winteroutfits en tijdloze klassiekers.

Selfcare-feestje

moroccanoil

Zijdezachte lokken zijn natuurlijk een onmisbaar onderdeel van een goede look. Een klein selfcare-momentje voor je haren kan hierin een wereld van verschil maken. Moroccanoil maakt nu een waar feestje van je haircare met een speciale jubileumeditie van hun iconische producten. Deze feestelijke flesjes vind je nu in de winkels.

Kijktips

Ook vanaf de bank valt er dit weekend weer een hoop te beleven. En maar goed ook, want met de huidige temperaturen willen we onze liters thee en comfy dekentjes liever niet achterlaten. Op Netflix verschijnt vandaag de film Where The Crawdads Sing, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Delia Owens. Vanavond verschijnt op NPO1 natuurlijk een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?, en op RTL7 draait de bloedstollende actiefilm Prisoners met onder meer Jake Gyllenhaal en Hugh Jackman. Spanning, sensatie, én eye candy? Yes please!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws