Lief: jonge fan Charlotte ontvangt speciale brief van Kensington Palace

Wat een lief gebaar van de royals!

Na het overlijden van Queen Liz werden niet alleen prinses Kate en prins William overspoeld met lieve berichten en kaarten. Ook de kleine prinses Charlotte ontving een lieve tekening van een leeftijdsgenootje. En die kon op haar beurt rekenen op een speciale brief terug van de royals!

Steun voor prinses Charlotte

Toen de kleine Charlotte haar overgrootoma vorig jaar in september verloor, vond de eveneens jonge Meredith dat zo zielig voor de prinses, dat ze besloot om een tekening van Queen Liz naar het koninklijk paleis op te sturen. “Beste prinses Charlotte. Ik heb een foto voor je gemaakt van je oma die haar honden uitlaat om haar te herinneren. Ik ben zes en zou op een dag de corgi’s willen voeren. Liefs Meredith”, luidt de tekst die het meisje bij de tekening heeft geschreven. Nahw!

In een Twitter-bericht is te zien dat de koninklijke familie het bericht van Meredith niet aan zich voorbij hebben laten gaan. Sterker nog, Kate en William hebben het meisje een officiële brief van Kensington Palace teruggestuurd.

Speciale titel

Eerder werd bekend dat opa Charles zou overwegen om zijn kleindochter te voorzien van de titel ‘hertogin van Edinburgh’, als een ‘passend’ eerbetoon aan zijn overleden moeder, met wie de jonge prinses een mooie band had. Deze titel weerspiegelt ook Charlottes positie als derde in de rij voor de troon, achter vader prins William en oudere broer prins George.

Bron: Hello! Magazine, Twitter @GreatwoodCPS | Beeld: Brunopress, Twitter @GreatwoodCPS

Laatste nieuws