Oranjes in de Cariben: een dansje hier, een kiekje daar

Het bezoek aan Bonaire zit erop; we blikken terug!

Het eerste deel van van de Caribische kennismaking voor kroonprinses Amalia zit er alweer op! Het afgelopen weekend hebben de Oranjes zich op hun best laten zien in Bonaire, en voor zij vandaag doorreizen naar Aruba, blikken we even terug.

Aankomst

Allereerst was daar natuurlijk die winderige aankomst op Bonaire zelf, waar de koninklijke familie door niemand minder dan Willem-Alexander himself heen is gevlogen. Tja: als je dan toch op zakenreis gaat, kun je zo ook nog wat vlieguren aftikken om je brevet te behouden!

Hierna kregen we een stel zomerse kiekjes van de Oranjes die direct een goed gevuld programma volgden. Daar hoorde natuurlijk het schudden van handen bij…

Beeld: Brunopress

…het doen van een paar danspasjes…

amalia dansend
Beeld: Brunopress

…en het genieten van lokale lekkernijen.

maxima amalia willem alexander
Beeld: Brunopress

Zomers en zakelijk

Op het moment liggen de temperaturen in Nederland zelf nog behoorlijk laag, maar in de Cariben is er sprake van zon, zee, en een aangename 25 à 30 graden Celsius. En daarom worden we getrakteerd op een hoop vrolijke zomermode door Máxima en Amalia! Kleurrijk, elegant, en een klein snufje romantische flair: we krijgen er geen genoeg van! De stijlexperts van UFO No More en Royal Fashion Police hebben de details van de outfits op een rijtje gezet.

oranjes bonaire
Beeld: Brunopress

Máxima dook op in een jurk van royal favoriet Zimmerman – Deense kroonprinses Mary droeg ook al een zomers outfitje van het modehuis voor haar kerstkaart. Een stel Gianvito Rossi-pumps konden hierbij uiteraard niet ontbreken. Voor een bezoekje aan het strand ’s middags werden de pumps overigens ingeruild voor een iets comfortabelere set loafers – met je pumps door het zand struinen is immers niet helemaal het toonbeeld van elegantie.

Amalia ging daarnaast voor een luchtige jurk van modehuis Natan. Een stel matchende Gianvito Rossi’s aan de voeten en een zomerse tas van designer Marina Raphael, et voilà. Wederom is Amalia voor haar sieraden eens goed door de juwelenkist van haar moeder gegaan: de Ole Lynggaard Copenhagen-oorbellen zijn al jaren favoriet bij Máx, maar voor deze gelegenheid mocht Amalia met de peperdure oorhangers rondlopen.

In de avond kwam er een heel nieuwe set looks tevoorschijn voor Máxima en Amalia, waarin zij mochten proeven van een ‘Taste of Bonaire’, een culturele markt vol lokale producten en muzikale hoogstandjes. Hier zagen we Máxima op haar best in een witte outfit vol gouden accenten: van de pumps tot de sieraden en zelfs haar speelse tas van het Libanese merk Sarah’s Bag: Máx hield het bij een bijzonder klassiek kleurenschema. En het staat ‘r beeldig, dus wij voegen hier nog een gouden stijlmedaille voor de koningin aan toe.

Amalia wisselde haar lichtblauwe looks van de eerste twee dagen in voor een gele japon van Ralph Lauren. Een clutch en set oorbellen uit de collectie van moederlief en een stel betaalbare Asos-sleehakken aan de voeten maken deze designeroutfit op een budgetproof manier af. En niet te missen: het matchende kettinkje met zussen Alexia en Ariane maakt ook hier weer z’n opwachting.

Zouden de twee jongere zussen al een beetje last hebben van travel envy? Wij in elk geval wel! En we hebben nog een week vol zomerse foto’s te gaan…op naar Aruba!

Bron: UFO No More, Royal Fashion Police, RVD | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws