Februari-actie: 22% korting op alle nummers Beau Monde uit 2022!

Februari saai? Niet op deze manier!

Het is vandaag 02-02, en dat is natuurlijk een bijzonder mooie datum. Zo mooi zelfs, dat onze eigen Willem-Alexander en Máxima elkaar op deze datum 21 jaar geleden het jawoord gaven. Vandaag is Beau Monde ook lekker in feestsferen, en de start van de februarimaand vieren we met een leuke kortingsactie!

Vandaag komen we met een bijzonder leuke actie: op Tijdschrift.land krijg je vanaf vandaag 22% korting op alle edities van Beau Monde uit 2022! En dat betekent: aan het eind van de maand geld over voor je volgende snoepreisje, designer-outfit of een heerlijk glaasje vino.

Wil je meer weten over deze actie of een abonnement afsluiten? Dan klik je hier, of ga je naar Tijdschrift.land.

Op Tijdschrift.land vind je alle edities van Beau Monde, en kun je opnieuw (of voor het eerst) genieten van de meest glamoureuze glossy van Nederland. Wat dacht je van interviews met covermodellen Edsilia Rombley, Tanja Jess, of Estelle en Joëlle Gullit?

Daarnaast vind je in elk nummer de beste royal nieuwtjes, kijk je mee met de laatste fashion- en beauty-trends, en inspireren we je met de leukste tips op gebied van lifestyle, travel, en culinaire hoogstandjes.

Meer dan glamour

Naast alle edities van Beau Monde, vind je op Tijdschrift.land een hoop andere leuke tijdschriften. Kies bijvoorbeeld voor een andere glossy als Marie Claire, Elegance of Grazia; verras een sportieveling in de familie met de Wieler Revue, Happy in Shape of Golfers Magazine; of droom weg met Noorderland. De keuze is aan jou!

Februari een saaie maand? Met zoveel leesvoer komen we deze hardnekkige winterdagen wel door. Happy reading!

Laatste nieuws