De Oranjes in Curaçao: feestelijke outfits voor gezellige dansjes

Dat ziet er weer tropisch uit!

Nu de Oranjes per boot zijn aangekomen op Curaçao kan het feest doorgaan. Gisteren stond het programma helemaal in het teken van de romantiek, en vanavond kan de koninklijke familie weer rekenen op een gelegenheid waarbij de heupen weer flink los kunnen worden gegooid. Dus, high heels uit en (Veja-)sneakertjes aan!

Startschot

Na hun koninklijk ontbijt begonnen de royals hun tropische dag gisteren met een wandeling over de Pontjesbrug naar het Briontplein, waar de koning himself het startschot gaf voor de koningsspelen. Wim-Lex, Máx en Amalia konden daarna genieten van de sportwedstrijden van de kids op de basisscholen. Langs de zijlijn natuurlijk, want sporten in die tropische temperaturen én op hoge hakken – tja, dat is op z’n zachtst gezegd niet zo handig, als je daarna nog een rijtje werkbezoeken moet afgaan.

Losse heupen

En de Oranjes waren de Oranjes niet geweest, als de heupen niet werden losgegooid. En dus werd er weer tijd vrijgemaakt voor een klein feestje. Alsof Máx al wist dat ze haar dansmoves weer in de strijd zou gooien, verscheen ze in soepelvallende, knalgele jurk van Natan – een merk dat ons niet echt meer verrast, aangezien Máx’ kledingkast er vol mee hangt, maar toch ook nooit teleurstelt. Ook de pumps – die de koningin voor weliswaar voor de tweede keer uit de kast had gepakt – én bijpassende clutch in slangenprint zijn afkomstig van de Belgische ontwerper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Amalia met een lokale spruit op de arm. Het staat haar goed! (Beeld: BrunoPress)

En als echte dochter van haar moeder was Amalia gehuld in een net zo vrolijk pakje. De prinses droeg een blouse met bloemenprint van Isabel Marant op een felrode, wijde pantalon waarvan het merk (nog) onbekend is. Amaal maakte haar tropische outfit af met gouden accessoires en de Chimi-zonnebril die we de afgelopen dagen al vaker voorbij hebben zien komen.

Een prachtig liefdesgebaar van de koning en koningin. (Beeld: BrunoPress)

Romantiek

Natuurlijk werd er gisteren ook aandacht besteed aan het 21-jarig huwelijk van onze koning en koningin. Het echtpaar hing zelfs een hangslotje op aan de bekende Pontjesbrug als teken van eeuwige liefde – hoe romantisch! Vandaag op het programma: een werkbezoek aan plantages, een presentatie en – hoe kan het ook anders – een muziekconcert met carnavalsoptredens waar onze koning weer flink los kan gaan.

Bron: RVD, Beau Monde Archief, UFO No More | Beeld: BrunoPress, Instagram @koninklijkhuis

Laatste nieuws