Uit de oude doos: zo zag Chantal Janzen er als klein meisje uit

De presentatrice is in de loop der jaren veel veranderd!

Toneelspelen, presenteren, acteren, zingen, dansen: je kan beter vragen wat Chantal Janzen níet kan. Deze duizendpoot is in de bekendste tv-programma’s vaker wel dan niet te zien en is de crush van menig man in Nederland. Maar hoe zag Chantal er vroeger eigenlijk uit?

Leven

Chantal werd in 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Na het behalen van haar havo-diploma koos ze voor de opleiding Jazz- en musicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waar ze les kreeg in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tapdansen en musicalrepertoire.

Carrière

Al snel vond Chantal haar passie in de musicalwereld, en na een stage bij de Joop van de Ende theaterproducties gaat het heel snel. In 2002 krijgt ze de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever, waar ze hetzelfde jaar nog de Musical Award voor aanstormend talent voor wint. In 2004 kan Chantal ook de musicals Crazy for You en Mag ik u de weg naar Hamelen vertellen meneer op haar CV zetten. Even later is de musicalster zelfs te zien in de grootste musicals van Nederland: titels als Beauty and the Beast, Tarzan en Hij Gelooft in Mij zijn geen uitzondering.

Al snel blijkt dan dat Chantals talent niet alleen bij toneel ligt, maar dat ook acteren en presenteren de blondine goed afgaat. In een sneltreinvaart gaat ze alle bekende programma’s op de Nederlandse televisie af: van dansprogramma’s tot talentenjachten en zelfs haar eigen show Chantal Blijft Slapen.

Gezinsleven

Ook van haar gezinsleven zien we veel voorbij komen. Na meerdere vriendjes vond ze haar grote liefde Marco Geeratz, met wie ze in 2014 in het huwelijksbootje stapte en twee zoontjes kreeg, James en Bobby. Met de kinderen uit een eerdere relatie van Marco erbij vormt het stel een groot, liefdevol gezin.

Als er iemand is die in de droom van menig man voorbij komt, is het Chantal Janzen wel. Met haar blonde lokken en vrouwelijke outfits ziet de presentatrice er al-tijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe was dat vroeger eigenlijk?

Kiekjes uit de oude doos

Chantal maakt geen geheim van haar verleden, en deelt op haar social media-kanalen regelmatig wat kiekjes uit de oude doos. Vooral foto’s van toneelstukjes die ze speelde als klein meisje zijn favoriet. En hoewel ze zelf zegt niet veel veranderd te zijn, zien wij toch aardig wat verschillen. Zo droeg Chantal vroeger een schattig brilletje en lijken die blonde lokken van nu niet helemaal natuurlijk te zijn, aangezien ze als kind met een bruine coupe door het leven ging.

Ter ere van een verjaardag van een vriendin plaatste Chantal op haar Instagram-account een lief bericht met wat vriendinnen-foto’s, waaronder wat kiekjes die overduidelijk niet de dag ervoor zijn genomen.

Op de foto’s zien we Chantal in een toch wel heel andere look dan we van haar gewend zijn. De presentatrice staat steevast op elk kiekje met een flinke ‘jampotglazen-bril’, zoals ze die zelf noemt, en heeft haar donkere haar strak naar achteren vastgebonden. En hoewel we even twee keer moesten kijken of dit wel echt Chantal was, zien we aan haar stralende glimlach dat zij het toch echt is.

Op een andere foto zit Chantal naast haar broer, gehuld in een veel te schattig gebreid pakje. Volgens de presentatrice had ze vroeger flaporen, een bolle toet en een wollen onderbroek én is ze nu nog steeds trotse eigenaresse van die kenmerken.

Veel veranderd, maar ook weer niet

Hoewel de presentatrice qua uiterlijk toch veel veranderd is, lijkt het erop dat ze die charme van vandaag de dag ook vroeger al wel had. Hoe dan ook, van Chantal kunnen we niet anders zeggen dan dat ze een tijdloze powervrouw is!

Bron: Wikipedia, Instagram @chantaljanzen.official | Beeld: BrunoPress, Instagram @chantaljanzen.official

Laatste nieuws