Grammy’s 2023: dit zijn de mooiste looks

Dat leverde weer spectaculaire outfits op!

Afgelopen nacht was het tijd voor de 65e editie van de Grammy’s, de meest prestigieuze muziekprijs, waar menig beginnende artiest van droomt om die ooit te mogen ontvangen. Al maanden zijn celebs met hun stylist en glam squad de perfecte look aan het creëren voor de rode loper en dat leverde spectaculaire outfits op! Wij zetten de beste looks voor je op een rijtje.

Grote winnaar

De grote winnaar dit jaar is niemand minder dan Beyoncé, die geschiedenis schreef door de meeste beeldjes ooit te winnen. De zangeres heeft tijdens de uitreiking van de Grammy’s maar liefst vier van de negen nominaties verzilverd. En hoewel de 41-jarige zangeres wél aanwezig was tijdens het grootse event in Los Angeles, heeft ze haar eigen uitreiking moeten missen: verkeersoponthoud. Het kan dus zelfs een ster als Bey overkomen! Gelukkig kreeg de zangeres toch nog de kans om haar speech te houden.

Beste looks

Beeld: BrunoPress

Niet te missen: zangeres Lizzo verscheen in een spectaculaire fel-oranje jurk van Dolce & Gabbana.

Beeld: BrunoPress

Taylor Swift schitterde in een donkerblauwe matchende set van Roberto Cavalli.

Beeld: BrunoPress

Cardi B verblufte iedereen in een dromerige blauwe jurk van Gaurav Gupta Couture.

Beeld: BrunoPress

Zanger en ‘Album van het Jaar’-winnaar Harry Styles verschijnt in een gedurfd glitterpak van Egonlab.

De rode loper sloeg Adele over, maar vanuit de zaal kwam de Britse diva gelukkig volop in beeld in een op maat gemaakte Louis Vuitton-japon in rood fluweel met een lekker extravagant afgewerkte kraag.

Beeld: BrunoPress

En ten slotte: Braziliaanse zangeres Anitta straalt zelfvertrouwen uit in een sexy leather-look jurk uit de archieven van Versace.

Naast Beyoncé vielen ook zangeressen Lizzo en Adele in de prijzen en werd het nummer Just Like That van Bonnie Raid uitgeroepen tot het beste nummer van het jaar. Wij kijken nu al uit naar de looks van volgend jaar!

Bron: Grazia, Vogue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws