Van Amalia tot Rania: royal dames met grote tassen

Ook een Koninklijke Hoogheid heeft wel eens meer te vervoeren dan alleen lipgloss.

Meestal zie je royals met beeldige kleine clutches rondlopen, maar soms hebben ook prinsessen en hertoginnen behoefte aan een mini-hutkoffer om hun spullen in te vervoeren. 

Working royal

Omdat de hofdame niet mee is om alle spullen mee te zeulen. Omdat er een bespreking is waarvoor de royal van dienst zich moest inlezen. En soms ook gewoon omdat het zo ontzettend lekker ‘werkende vrouw’ staat, een kloeke tas meedragen. De ’tote’ is dan het go-to model. Altijd van leer, stevig genoeg om A4-mappen en een tablet in te vervoeren en veelal neutraal van kleur, zodat hij jarenlang mee kan. Zoals deze:

Koningin Mathilde

Beeld: BrunoPress

Prinses Amalia

Beeld: BrunoPress

Prinses Amalia gooide het tijdens de Cariben-reis met haar ouders over een meer zomerse boeg. Ze koos voor een rieten strandtas, wel zo handig voor de strandslippers en zonnebrand daar op het tropische Curaçao. Het Instagram-account Royal Fashion Police herkende de tas en meldt dat het exemplaar afkomstig is van het merk Themis Zouganeli.

Koningin Máxima

Onze koningin koos tijdens de nieuwjaarsreceptie voor een opvallend en feestelijk model van Christian Dior.

 Koningin Rania

Beeld: BrunoPress

Koningin Rania van Jordanië is een van de meest stijlvolle royals die er rondloopt en staat bekend om haar classy looks. Maar ook deze koningin is zeker niet bang voor een beetje kleur en dat bewees ze maar weer met deze gestipte tas van Louis Vuitton.

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws