Pippa Middleton’s geheim voor een superfit lichaam

Hoe doet de zus van Kate dat toch?

De échte reden dat prinses Kate er altijd geweldig uitziet? Hoogstwaarschijnlijk haar superfitte lichaam, wat maakt dat letterlijk alles haar goed staat. Maar blijkbaar zit het in de familie, want ook zus Pippa ziet er zelfs na drie keer zwanger te zijn geweest uit alsof er nooit wat gebeurd is. Wat is haar geheim toch voor zo’n dream body?

Run, baby, run!

Zeg je Pippa, dan zeg je sport. En daarbij staat met stipt op nummer één: hardlopen. En daar is de zus van Kate niet onlangs mee begonnen – nee, vanaf haar achtste trok Pippa haar sportschoenen al regelmatig aan om een rondje te gaan rennen en sindsdien is ze nooit gestopt. Zoals ze zelf eerder in een interview zei: “Hardlopen en sport in het algemeen is een constant licht in mijn leven geweest en ik hoop dat dat zo zal blijven.”

Samen met lover James Matthews on the run. Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Grenzen verleggen

De zus van de prinses van Wales is ook niet vies van een flinke uitdaging. Zo beklom ze met haar ouders en broer James de Mont Blanc, en heeft ze meer dan een handvol triatlons op haar naam staan. Tja, uitdagingen houden je jong – dat blijkt maar weer.

Elke dag actief

Ook zegt Pippa – naast al dat hardlopen – over het algemeen een actieve levensstijl te hebben. Zelfs als mama van drie kids. Want waarom zou je achter de buggy aan moeten sloffen, als je erachteraan kunt rénnen? Ja echt, Pippa maakt van elke activiteit een sportieve. Als wij dat discipline toch eens hadden!

Voeding

Maar goed, je kunt nog zo hard achter je buggy rennen, als je elke dag langs de gele M gaat en niet van de chocolade kunt afblijven, zet dat nog niet echt veel zoden aan de dijk. En dus is een gezond voedingspatroon onmisbaar als je het zoals Pippa wil doen. De zus van Kate onthulde eerder in haar Mind & Body-column voor Waitrose Weekend dat haar lievelingsontbijt bestaat uit yoghurt met gehakt fruit en geroosterde zaden, haver en noten. Verder staan vooral volkorenproducten, linzen, quinoa en zoete aardappel op haar boodschappenlijstje.

Maar zwicht Pippa dan echt nooit voor een lekkere, zoete of vettige snack? Nope, de zus van Kate is van steen! Oké, just kidding. Pippa vertelde eerder in een interview dat ook zij zich weleens schuldig maakt aan het eten van een zak chips of het drinken van een glaasje wijn. It’s all about balance!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws