Koning Willem-Alexander geeft update over prinses Beatrix

De prinses werd maandag in Oostenrijk geopereerd aan haar pols.

Wat een leuke skivakantie in Lech moest zijn, viel voor prinses Beatrix helaas in het water. De 85-jarige prinses heeft namelijk een pijnlijk ongeluk meegemaakt, met een gebroken pols tot gevolg. Koning Willem-Alexander geeft nu een update hoe het met haar gaat.2

Gebroken pols

De Oranjes staan al jaren op de lange latten, maar zelfs dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Afgelopen maandag werd namelijk bekend dat de prinses haar pols had gebroken. Ze werd geopereerd in Oostenrijk, en mocht daarna thuis uitrusten. Maar hoe gaat het nu met haar?

“Heel goed”

Koning Willem-Alexander liet gisteren tijdens een bezoek in Rotterdam weten dat het “heel goed” gaat met zijn moeder. “Het gaat heel goed, dank u wel”, reageerde de koning op de vraag. Eerder liet de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) ook al weten dat de prinses “in goede gezondheid” verkeert en thuis van haar breuk herstelt.

beatrix
Gaan we de prinses weer op de latten zien staan? | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Helaas voor de prinses moet ze nog even thuisblijven – wat op zich geen probleem is kasteel Drakensteyn – en mist ze door de breuk de viering van het 160-jarige bestaan van het koninklijke Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek op vrijdag.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws