De blijmakers van Jennifer Hoffman: ‘Dan liggen we goddelijk samen te doezelen’

'Het is een van de meest waardevolle momenten van mijn dag'

Onlangs ging Beau Monde in gesprek met Jennifer Hoffman over wat haar blij maakt in het leven. In de armen liggen van grote liefde Dorian. Door Amsterdam fietsen met zoontje Cooper. De rust van de Pyreneeën. Haar nieuwe film ‘All inclusive’. Dít zijn de dingen waar Jennifer Hoffman (42) heel erg blij van wordt.

Vader en zoon

Jennifer vind het geweldig om vriendlief Dorian samen met hun zoontje te zien. “Als mijn vriend Dorian gitaar speelt voor ons zoontje Cooper, smelt ik. Ik word sowieso heel blij van hen samen zien. Die twee zijn verzot op elkaar: samen stoeien, tenten bouwen. Dorian is erg aanwezig in Coopers opvoeding, het is bij ons echt fifty-fifty. Hierdoor kan ik met een gerust hart weg, bijvoorbeeld voor ‘3 op reis’.”

Rommeldagen

Dagen die niet helemaal zijn volgepland vind Jennifer ook top. “De leukste dagen zijn rommeldagen, waarop je geen plannen hebt en op de dag zelf wel kijkt wat de dag brengt en waar we zin in hebben. Het is goed om te relaxen, niet alleen maar strakke planningen hebben, dingen die gedaan móeten worden.”

Samen zijn

Samen met Dorian uitslapen doet de actrice liefst iedere dag. “Nog tien minuten in Dorians armen liggen voor we opstaan. Niet mijn initiatief, hij heeft het ‘ingevoerd’, maar het is een van de meest waardevolle momenten van mijn dag. Hij zet de wekker tien minuten eerder, draait mij op zijn borst en dan liggen we goddelijk samen te doezelen tot de wekker weer gaat en we eruit moeten.”

Tring Tring

De hoofdstad verkennen is een stuk leuker geworden sinds Jennifer zoontje Cooper mee op pad kan nemen. “Fietsen door Amsterdam vond ik altijd al een feest, maar sinds ik Cooper heb helemaal. Stiekem aan zijn haar snuffelen, hem dingen influisteren, zien hoe enthousiast hij wordt van auto’s – eigenlijk van alles wat rijdt. Zo gezellig!”

Banama mama!

Ook lacht Jennifer zich regelmatig een ongeluk om de woorden die haar zoontje uitkraamt. “Ik vind het enig dat Cooper ‘patop’ zegt in plaats van ‘kapot’. Hij is net twee en begint te praten, alleen zegt hij dingen niet helemaal goed. Banaan is ‘banama’, zijn naam is ‘Pooper’. Zelf kan hij er niet mee zitten. Hij doet alsof zijn woorden wel kloppen, erg geestig.”

Benieuwd naar nog meer blijmakers van Jennifer? Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkels!

Tekst: Sandra ten Brink | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws