Uit de oude doos: zó zag presentatrice Eva Jinek er vroeger uit

Herken jij haar op deze foto's?

Eva Jinek veroverde de mediawereld met haar scherpe vragen en is inmiddels niet meer van de buis weg te denken door haar eigen talkshow Jinek. Recentelijk bracht ze het nieuws naar buiten dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Maar hoe zag Eva er eigenlijk zelf uit toen ze klein was?

Moederschap

In 2018 werden Eva en haar partner Dex van der Voorn de trotse ouders van een zoontje. “Niets raakt mij meer dan mijn zoon Pax. Het gevoel van vertedering en liefde dat ik kreeg toen hij is geboren, is overweldigend”, zei de presentatrice over het moederschap in haar eigen Videoland-serie De Wereld van Eva. “Moeder zijn vind ik waanzinnig en intens. En anders dan alles wat ik van tevoren had kunnen bedenken.”

Afgelopen week maakte Eva het heugelijke nieuws bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje. In haar meest recente nieuwsbrief schrijft ze dat ze enorm geniet, maar soms toch ook behoorlijk last heeft van alle kwaaltjes die bij een zwangerschap komen kijken.

Zwangerschapskwaaltjes

Ze vertelt namelijk dat ze last heeft van aardig wat zwangerschapskwaaltjes. “Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip. En soms ook een beetje lijdensweg.” Zo worstelt ze momenteel met de lange en hoge trap op haar werk. “Als niemand kijkt, houd ik m’n borsten vast op weg naar boven en beneden, omdat ze zo’n pijn doen.” Ook misselijkheid spoelt volgens de presentatrice in golven aan. En, biegt ze op: ”Ik ben hondsmoe. Regelmatig wordt de zwaartekracht me te veel en eindig ik powernappend op de betonnen vloer met het dunne, niet al te frisse kleed. Ik ben zo moe dat me dat allemaal niets kan schelen.”

Vroeger

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

“Dit ben ik met mijn geliefde hamstertje, vlak voordat we vanuit Amerika naar Nederland verhuisden”, schrijft Eva bij de foto. Ze is op deze foto 11 jaar oud. Herken je haar?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Nadat ze het nieuws bekend maakte zwanger te zijn van een tweede kindje, deelde Eva deze foto met haar broer Jan op Instagram. “Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!” Van harte gefeliciteerd Eva!

Bron: Archief Beau Monde, Instagram @evajinek | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws