Edisons 2023: dit zijn de mooiste looks

Wauw!

Gisteravond trok menig bekende Nederlander zijn of haar mooiste outfit uit de kast voor de Edison Pop 2023. De crème de la crème van de muziekwereld verzamelde zich op de rode loper voor de uitreiking van deze belangrijke muziekprijzen. Wij zetten een aantal prachtige looks én de winnaars van de Edisons op een rij.

Red carpet

De Edisons zijn de meest prestigieuze muziekprijzen in Nederland. Reden genoeg voor artiesten, producers en hun teams om zich gisteravond massaal te verzamelen in het AFAS Theater in Leusden voor de uitreiking van de bronzen beeldjes. Voor de red carpet trok iedereen weer alles uit de kast om er op en top uit te zien. Enne, we moeten zeggen: dat is absoluut gelukt! Zo verscheen Zoë Tauran in een full leather look, ging Maan voor een classy zwart pak met zilveren heels en kozen Mart Hoogkamer en zijn vriendin juist voor kleur. Bekijk hieronder een aantal stunning looks:

Maan en Goldband

Maan en Goldband werden de grote winnaars van de avond. De Haagse band had vooraf drie nominaties op zak, die ze allemaal wisten te verzilveren. Goldband won prijzen in de categorieën Song van het jaar, Nieuwkomer en Videoclip. Ook Maan had drie nominaties op haar naam staan. De zangeres nam uiteindelijk twee beeldjes mee naar huis, voor Song van het jaar en Videoclip – beide samenwerkingen met Goldband voor hun hit Stiekem.

Nog meer winnaars

In totaal waren er elf Edisons te verdelen. Vooraf was S10 met vier nominaties de grote favoriet. Zij nam uiteindelijk alleen de Edison in de categorie Nederlandstalig mee naar huis. De overige winnaars zijn Kensington (Oeuvreprijs), Antoon (Pop), DI-RECT (Rock), Sor (Hip Hop en Album), Tiësto (Dance), Froukje (Alternative) en Mart Hoogkamer (Hollands). Gefeliciteerd allemaal!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws