De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Van smullen van een brunch of smakelijke ijsjes, tot musicals en een sfeervolle royale lichtjes-wandeling. Beau Monde heeft weer volop leuke tips om je weekend mee door te komen!

Brunchen bij Celia

Op zoek naar een egg-cellent etentje? Dan moet je naar het Amsterdamse Celia voor een overheerlijke brunch. Dé plek waar je met vrienden de highlights van de week bespreekt of met je gezin kan genieten van wat extra aandacht voor elkaar – en dat alles met een tafel vol mimosa’s en brunchgerechten.

Met een nieuw brunchmenu – van overheerlijke eiergerechten als de sunrise scramble met aioli en de roast beef & egg bun tot guilty pleasures als de brunch burgers en dé welbekende cinnamon bun – geniet je iedere zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30 van brunch in hartje Amsterdam!

celia brunch

Waar:

Nieuwendijk 60, Amsterdam

Wanneer:

Elke zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30

Bezoek het Royal Light Festival

Wie de stad Apeldoorn wil leren kennen in een magische setting, zit dit weekend goed in de Gelderse stad. Vijf dagen lang staat Apeldoorn in het teken van het Royal Light Festival. Lichtkunstwerken van internationale en nationale kunstenaren zijn vanaf 19:00 uur te bekijken langs de drie kilometer lange route van Paleis Het Loo naar de binnenstad. Leuk detail: het festival is gratis toegankelijk!

Wanneer:
15 tot en met 19 maart.

Waar:
Je kunt de route starten vanaf het Raadhuisplein of vanaf Paleis Het Loo.

Les Misérables

Eerder deze maand ging de iconische musical Les Misérables met veel furore in première in het Amsterdamse Carré. Gevestigde namen zoals René van Kooten, Freek Bartels,  Ellen Pieters en Vajèn van den Bosch stralen naast jonge talenten als Channah Hewitt en Milan van Waardenburg.

les miserables
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

De komende maanden tourt de musical door het hele land: van Groningen tot Maastricht en van Apeldoorn tot Rotterdam. Eind dit jaar gaat de cast zelfs de grens over, om ook onze zuiderburen te verblijden met een sterk staaltje musicaltheater. Een volledige speellijst vind je hier.

Genieten met Magnum

Deze week introduceerde Magnum twee delicious nieuwe ijssmaken: de Magnum Double Starchaser en de Magnum Double Sunlover. Niet een, maar twee nieuwe Magnum Doubles op een stokje en in een pint. Zo is er nu een zomers ijsje om van te genieten in de zon en eentje voor ’s avonds. De ijsjes zijn gedipt in een dikke laag premium chocolade met knapperige stukjes en zijn beide voorzien van een nieuwe heerlijke saus voor 24/7 verwennerij.

magnum

De Magnum Double Sunlover bestaat uit kokosroomijs met een heerlijk fruitige twist van mango en passievrucht. Met de Double Starchaser geniet je daarnaast van roomijs met popcornsmaak en een karamel-swirl. Wij zijn fan!

Binge-tijd!

Als je dan toch jezelf met een ijsje op de bank installeert, dan kun je net zo goed een goede serie of fijne film aanzetten, toch? Vorig weekend kwam de bloedstollende film Luther: The Fallen Sun uit op Netflix, met Idris Elba in de hoofdrol. Alleen daarom is dit al een aanrader! Op HBO Max is deze week de minidocu House of Hammer uitgekomen over de door intriges en schandalen geplaagde familie rond acteur Arnie Hammer. Gisteren is ten slotte de Nederlandse dramaserie Hockeyvaders uitgekomen op Videoland. Zet de popcorn maar vast klaar!

Beeld: iStock

Laatste nieuws