Moederliefde: koningin Rania’s ode aan Iman tijdens bruiloft

Rania's clutch had een verborgen ode aan haar dochter.

De band tussen moeder en dochter is heel bijzonder. Dat geldt ook voor royal gezinnen. Want ook al draagt Rania designerkleding bij de vleet en woont ze in een paleis: de Jordaanse koningin was dit weekend simpelweg even een moeder die haar kleine meid in het huwelijksbootje zag stappen.

Sprookje

In de aanloop naar het huwelijk deelde Rania al verschillende foto’s en video’s van de prachtige dag, en na afloop kwamen er via de Instagram-pagina van de Jordaanse koningin wederom een hoop prachtige kiekjes voorbij.

Ook kon een sprookjesachtige videomontage van het evenement du jour natuurlijk niet ontbreken. “Mijn liefste Iman, het is geen vaarwel als ik je voor eeuwig in mijn hoofd en in mijn hart heb zitten. God zegene je”, aldus Rania.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

‘Mijn Iman’

In de video spotten scherpe kijkers met kennis van het Arabisch bovendien een heel bijzonder detail in Rania’s outfit. Niet alleen matchte de koningin namelijk in Dior met haar dochter, maar ze droeg haar Iman ook létterlijk nog bij zich.

Jawel: royalty-watchers met een beetje talenkennis merkten op dat de stijlvolle lichtblauwe clutch van Rania voorzien is van de woorden ‘Mijn Iman’. Als die liefdevolle band tussen moeder en dochter nog niet duidelijk genoeg was: dit kleine detail bevestigt het maar weer.

rania iman
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Vintage detail

Met deze lieve nod van Rania naar haar dochter, is de cirkel weer helemaal rond. Voorafgaand aan haar bruiloft was er namelijk ook een zogenaamde ‘henna party’ voor de prinses georganiseerd. Hier kwam Iman opdagen in een designerstuk van een lokale, Jordaanse ontwerper. Maar om haar middel prijkte een wel heel bekend accessoire: de riem die Rania zélf had gedragen bij haar bruiloft met koning Abdullah II in 1993. Zo blijkt maar weer: liefde kun je op duizenden manieren uitdrukken – en je outfit is daarvoor een prima optie!

Bron: Twitter @CoutureAndRoyals, Instagram @queenrania | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws