Oeps: Naomi Campbell maakt uitschieter met Photoshop

Het model is niet vies van een filtertje.

Natuurlijk mag je er anno nu haast van uitgaan dat de gemiddelde celeb z’n foto’s flink door FaceTune of Photoshop haalt. Zelfs met de filters die standaard in Instagram zitten, valt al een hoop aan je looks te sleutelen. Een recente foto van Naomi Campbell is door het model zo heftig onder handen genomen, dat de bewerkingen het icoon een hoop kritiek opleveren.

Onrealistisch

We zien het regelmatig voorbijkomen op de socials: een foto waar de hand van Kim Kardashian nét wat langer lijkt dan realistisch, of een kiekje van haar zus Khloé die ineens wel érg veel weg lijkt te hebben van Taylor Swift. In celebrity-land is het bewerken van foto’s niet meer dan normaal, maar af en toe schiet er een kiekje uit dat wel heel ver gaat in het photoshoppen.

Pijnlijk

Ook Naomi Campbell lijkt iets te enthousiast te werk te zijn gegaan met het bewerken van een foto van haarzelf op de Oscars-afterparty. De originele foto is gemaakt door een professionele fotograaf, en is online dan ook gewoon te vinden. Des te pijnlijker, want daardoor is voor fans duidelijk te zien dat het topmodel haar gezicht gladder heeft gemaakt, haar hoofd en neus kleiner en haar haren nóg langer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr Naomi Campbell (@naomi)

@pagesix #NaomiCampbell called out for ‘worst Photoshop ever’ in #Oscars ♬ Neon Bass – Tangelene Bolton

Kritiek

Op social media is er veel te doen over de Instagram-post van Naomi. “De eerste foto is de slechtst bewerkte foto die ik ooit heb gezien”, schrijft iemand in de comments. Veel fans vinden dat het model de filters helemaal niet nodig heeft. “Waarom heeft ze dit gedaan, ze ziet er flawless uit in de originele foto”, vraagt iemand zich af. Een terechte vraag, vinden wij. Want laten we eerlijk zijn, Naomi ziet er ongefilterd al prachtig uit.

Bron: Grazia, Fem Fem | Beeld: NL Beeld, Instagram @naomi, TikTok @pagesix

Laatste nieuws