Diva voor Dummies: 5x wijze lessen van Naomi Campbell

'Ik ben iedere cent waard', sprak het icoon ooit. Dit kunnen we van haar opsteken.

Naomi Campbell is niet zo ver gekomen – ze is tachtig miljoen waard – door bescheiden te blijven. “Ik verdien veel geld en ik ben iedere cent waard,” zegt ze. Wat kunnen wij leren van het supermodel? We zetten vijf wijze diva-lessen van het stijlicoon op een rij.

1. Overdaad schaadt nooit

Nou ja, bijna nooit. Het moet wel fabulous blijven. Kies daarom voor mooie materialen en slechts enkele kleuren. Wit op wit, of wit met goud als accentkleur, het is – ondanks de veelvoud aan items – heel stijlvol.

2. Go unique

Kies unieke juwelen of sieraden. Ga in grote steden op zoek naar onafhankelijke boetieks en juweliers, voor stukken die niemand heeft. Dat maakt jou en je look veel interessanter.

3. Instant glamour

Zet je ogen aan met eyeliner en mascara en kies voor een bril met getint glas. Die hoef je binnen niet af te zetten. Zo verhul je eventuele wallen en je straalt instant glamour uit.

4. Heb lef!

We zijn vaak bang om op te vallen, en zien dat als iets negatiefs. Voor de Naomi’s van deze wereld is blending in the crowd zo ongeveer het ergste wat ze kan overkomen.

naomi campbell
Bang om op te vallen? Welnee. Met haar initialen in kapitalen op haar telefoonhoesje weet iedereen dat we hier te maken hebben met miss Naomi Campbell herself. (Beeld: Brunopress)

5. Zacht randje

Diva’s hoeven niet per se high maintenance of arrogant te zijn. Ook Naomi heeft dat ontdekt en zet zich nu poeslief in voor charity.

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Beau Monde. Hierin delen we onder meer styling-tips uit de kast van diva’s als Meghan Markle, Céline Dion en Kris Jenner. Benieuwd? Deze Beau Monde ligt nog tot 4 oktober in de winkels!

Bron: Beau Monde 09 2022 | Tekst: Agnes Hofman | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws