Babynieuws! Roy Donders voor het eerst vader geworden

En we krijgen direct een zoete foto van de kleine spruit!

Eind vorig jaar vertelde Roy Donders nog in gesprek met Beau Monde hoe verliefd hij is op zijn Michelle en hoezeer hij uitkeek naar de komst van hun eerste kindje samen. En nu is het zover! Op Instagram stelt Roy de kleine meid voor aan de wereld.

Welkom!

Vanmiddag deelde Roy via Instagram het grote nieuws: zijn vriendin Michelle was bevallen van hun kindje samen. Met een hoop foto’s en video’s in de aanloop naar de bevalling in zijn Insta Stories, nam Roy ons vandaag al mee door de hectische dag van het gelukkige stel.

Maar dat was het allemaal waard, want vandaag konden Roy en Michelle hun kleine meisje in de armen sluiten. Met een prachtige foto van de pasgeborene deelt het stel hun geluk met de wereld.

Romi

“Ons kleine wondertje Romi is geboren”, schrijft de realityster bij de zoete foto van de kleine spruit. “We zijn ongelofelijk trots en heel blij dat je bij ons bent. Echt bizar hoeveel ik nu al van jou hou”, laat Roy weten. Awww!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roy Donders official (@roydonderstv)

Met de geboorte van Romi is Michelles zevenjarige dochtertje uit een eerdere relatie ook opeens een grote zus geworden. Dat wordt vast nog een gezellige boel daar in huize Donders!

Next stop: bruiloft

De kleine Romi is natuurlijk een ware kroon op de liefde van Roy en zijn Michelle. Aan Beau Monde vertelde de realityster al eens hoe gelukkig hij is met zijn gezinnetje. “Ik leef niet voor andere mensen. Ik leef maar één keer en ben heel gelukkig met Michelle. Ze is al snel bij me ingetrokken en nu krijgen we een kindje. Huisje, boompje, beestje. Ik heb nooit voor een gezin geleefd, altijd voor mezelf, maar nu doe ik alles voor mijn drie meiden.”

Nu staat het stel nog maar één ding te doen: een extravagante trouwerij organiseren! “Ik wil heel graag trouwen. Een sprookjeshuwelijk”, vertelde Michelle destijds aan Beau Monde. “Mijn jurk wordt prinses, maar ook strak, zodat je mijn lichaam goed kunt zien. Ik hou niet van wegstoppen.” Roy: “Het wordt over de top, voor Nederlandse begrippen heel erg Amerikaans. Trouwen gaat ons sprookje compleet maken. Het is een afronding. De kers op de taart.”

Wij wensen de gelukkige ouders in elk geval heel veel liefde en geluk toe met hun gezinnetje!

Bron: Instagram @roydonderstv | Foto: Dario & Misja | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Paul Benjamin

Laatste nieuws