Roy Donders en zijn Michelle: ‘Trouwen gaat ons sprookje compleet maken’

Hij wist niet beter dan dat hij op mannen viel, tótdat Roy Donders zijn Michelle leerde kennen. Beau Monde ging met het koppel in gesprek over hun leven, liefde (in maart komt er een baby) en looks.

Hij wist niet beter dan dat hij op mannen viel, tótdat Roy Donders zijn Michelle leerde kennen. Beau Monde ging met het koppel in gesprek over hun leven, liefde (in maart komt er een baby) en looks. Michelle: “Voor het eerst heb ik een vriend die uiterlijk net zo belangrijk vindt als ik.”

Onmogelijke liefde

“Het is zo snel gegaan tussen ons. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder Michelle,” vertelt Roy. De twee kennen elkaar sinds oktober 2021. Michelle: “Acht oktober om precies te zijn. Exact een jaar later vierden we onze gender reveal party. We krijgen een meisje.” De twee leerden elkaar kennen tijdens een artiestenreis naar Griekenland en hadden meteen een klik. “Ik dacht er verder niets van; zij had een vriend en ik had altijd relaties met mannen gehad,” blikt Roy terug. Maar terug in Nederland – Michelles relatie was inmiddels gestrand – begonnen er toch echt gevoelens te ontstaan.

Roy: “Op een feestje – ik merkte dat er bepaalde blikken tussen ons heen en weer gingen – heb ik het met mijn dronken hoofd gezegd: ‘Schat, ik denk dat ik meer voor jou voel dan vriendschap.’ Ze zei dat ze hetzelfde voelde, maar dat ze het niet had durven zeggen, omdat het haar een onmogelijke liefde leek. Ik wist tenslotte niet beter dan dat ik op mannen viel.” Michelle: “Ik had mijn gevoelens weggestopt. Maar dat hoefde nu niet meer. Ik was zo blij. Dat ik de eerste vrouw voor hem ben, maakt me niet uit. Ik doe niet aan stempels.”

Bonusvader

Dat Roys nieuwe liefde voor veel mensen als een verrassing kwam, maakt hem niet uit. “Ik leef niet voor andere mensen. Ik leef maar één keer en ben heel gelukkig met Michelle. Ze is al snel bij me ingetrokken en nu krijgen we een kindje. Huisje, boompje, beestje. Ik heb nooit voor een gezin geleefd, altijd voor mezelf, maar nu doe ik alles voor mijn drie meiden.” Drie meiden. Dat zijn Michelle, hun aanstaande baby en Michelle’s zevenjarige dochtertje uit een vorige relatie. Michelle: “Zij kende Roy al, omdat we eerst vrienden waren. De overgang naar bonusvader ging soepel. Hij is superlief voor haar.”

Overvolle kledingkast

Net als Roy is Michelle dól op fashion. “We houden van tot in de puntjes verzorgd zijn. Hebben we een feestje, dan zijn we al een week van tevoren bezig met wat we aandoen,” vertelt Roy. Michelle: “Ik heb nog nooit een vriend gehad die uiterlijk net zo belangrijk vindt als ik. Hij doet ook mijn haar, elke week.” Roy: “En ik kies haar kleding uit.”

En daar hebben de twee niet weinig van. Michelle: “We hebben heel veel kleding. Echt heel veel. We zijn deze zomer acht dagen naar de Costa Brava geweest en de auto was afgeladen.” Roy: “Setje voor ’s ochtends, setje voor ’s middags, setje voor ’s avonds.” Michelle: “Elke dag een andere bikini.” Roy: “Onze smaak is casual chic, met af en toe een extravagante uitschieter. Veren, prints, pailletten.”

Over the top wedding

En of er binnenkort ook een trouwjurk geshopt kan worden? Roy: “Ik wil heel graag met Michelle trouwen. Omdat ik klassiek ben ingesteld – ik denk bij trouwen aan een man en een vrouw – heb ik nooit nagedacht over trouwen. Nu is dat anders, het is ineens een optie.” Michele: “Ik wil heel graag trouwen. Een sprookjeshuwelijk. Mijn jurk wordt prinses, maar ook strak, zodat je mijn lichaam goed kunt zien. Ik hou niet van wegstoppen.” Roy: “Het wordt over de top, voor Nederlandse begrippen heel erg Amerikaans. Trouwen gaat ons sprookje compleet maken. Het is een afronding. De kers op de taart.”

In de nieuwste Beau Monde vertellen Roy en Michelle nog veel meer over het opbloeien van hun relatie, hun overvolle kledingkast en hun gezinnetje. Ook winden ze geen doekjes om chirurgische ingrepen en hun toekomstplannen. Vanaf woensdag 7 december overal verkrijgbaar!

Interview: Sandra ten Brink | Foto: Dario & Misja | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Paul Benjamin

 

Laatste nieuws