Door deze stijltruc ziet prinses Kate er elegant en verzorgd uit

Kate kopiëren wordt alleen maar makkelijker.

Style expert en royal fashion fan Miranda Holder ontrafelt op TikTok de stijlgeheimen van de prinses van Wales. Hoe werkt de stijltruc waar Kate op dit moment zo dol op is?

Eenvoudig elegant

Op TikTok neemt stijldeskundige @themirandaholder regelmatig de outfits van prinses Kate onder de loep. Met name om te ontdekken hoe we zélf een graantje kunnen meepikken van haar fashionable verschijningen. Zo valt het Miranda op dat de prinses de afgelopen weken modehit na modehit scoort met haar monochrome looks. “Kate kleedt zich vaak van top tot teen in dezelfde kleur, maar het gebruik van verschillende tinten is een trefzekere manier om er elegant, verzorgd en ‘duur’ uit te zien,” tipt de TikTokker.

Zo zagen we Her Royal Highness de afgelopen dagen in camel + cognac:

Beeld: BrunoPress

Olijf + kaki:

Beeld: BrunoPress

Bordeauxrood + rozenrood:

Beeld: BrunoPress

Volgens Miranda is het appeltje eitje om de look te kopiëren, al wil je misschien wel een kleuradviseur in de hand nemen. “Zorg ervoor dat je een kleur kiest die je mooi staat en you’re good to go.”

Vaste formule

Verder laat prinses Catherine zien dat er niet veel nodig is voor een tot in de puntjes verzorgde look. Driemaal achter elkaar gebruikte de prinses van Wales dezelfde outfitformule: een jurk of top met turtleneck, een rok die tot over de knieën valt en een wollen trenchcoat die tot de kuiten reikt. Combineer met een hoge laars of klassieke pumps, je favoriete handtas (het liefst wel in dezelfde kleur als de rest van je outfit), leuke oorhangers et voilà, geen royal styliste meer nodig.

Bron: Express, TikTok @themirandaholder | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws