Kate zet monochroom-mania voort in groen

De prinses kan weer een kleur afstrepen.

We hebben Kate de afgelopen weken in een hoop herfstbestendige outfits haar royal duties zien uitvoeren. Een mantel hier, een coltrui daar: we kunnen volop stijl-inspiratie opdoen voor het najaar. En daarbij houdt Kate vast aan één specifieke trend, waar ook onze eigen Máxima niet vies van is.

Monochroom

We hebben het uiteraard over Kates huidige voorliefde voor monochrome outfits. Ton sur ton ad infinitum, zullen we maar zeggen. In knallend rood of neutraal beige: Kate weet de trend feilloos naar haar hand te zetten. Een stel goeie pumps erbij, een selectie juwelen en voilà. Kate is ready to go.

En van het kerstige rood eind vorige week, greep Kate dit keer naar een heerlijk groene outfit. Geen kerstig groen, maar een combinatie van keurig kaki en onberispelijk olijf.

Stijlvol én betaalbaar

De style-experts van UFO No More weten te melden dat de warme wollen winterjas van Kate de Lori Wool Coat in olijf is, van het merk Hobbs. Zo’n jas kost je nieuw zo’n vierhonderd pond – een pretty penny voor een goede winterjas. Uiteraard, zoals met zoveel dingen die Kate draagt, is de jas inmiddels op veel plekken uitverkocht.

kate middleton
Beeld: Brunopress

Eenmaal op locatie aangekomen kon die jas natuurlijk uit en onthulde Kate een kaki-groene ribgebreide jurk met een trechterhals. De Princess of Wales accentueert haar taille met een donkere riem en draagt uiteraard een kleine remembrance poppy op haar borst. Mocht je nu een beetje hebberig worden van deze heerlijk warme jurk, dan hebben we goed nieuws. Deze robe komt namelijk gewoon van de Mango. Voor veertig euro kun je er zelf ook één op de kop tikken.

kate middleton

Accessoires

Ook de accessoires houdt Kate grotendeels in het groen. Van een groene clutch (Jimmy Choo à €600, dat u het even weet) tot haar vertrouwde Gianvito Rossi pumps in olijfkleurig suède: wij zien een beetje groen van jaloezie van deze outfit.

Lief detail: Kate begon de dag met twee van de bekende poppy-speldjes – één op haar mantel, en één op haar jurk. Maar wanneer zij buiten een praatje maakt met de driejarige Akeem die vertelt dat hij niet zo’n leuk speldje heeft, biedt de prinses hem haar exemplaar aan. Zoet!

Belangrijk klusje

Dat Kate een absolute natural is met kinderen heeft ze zo wel weer bewezen. En dat kwam goed van pas, want de prinses was namelijk te gast bij een mental health-afdeling voor jonge moeders. Via hun officiële Twitter-account deelde het Britse hof: “Een fantastisch eerste bezoek aan de Maternal Mental Health Alliance vanmorgen, waarbij we hun werk en de positieve uitwerking van een holistische aanpak voor zoveel moeders en families bekeken.”

We gaan Kate ongetwijfeld nog vaker terugzien bij locaties van deze Maternal Mental Health Alliance, aangezien zij in mei werd gepresenteerd als kersverse beschermvrouwe van de organisatie. Een goed doel én lekker kunnen keuvelen met de koters? Wij snappen wel dat Kate zo’n waarde hecht aan deze rol!

Bron: UFO No More, People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws