Zweden: Máxima gaat voor ton sur ton sur ton

Een strak pak, een jeugdige haarband, een felroze blouse - dit zijn heel veel looks ineen!

More is more, moet Máxima gedacht hebben terwijl ze haar koffer pakte voor het staatsbezoek aan Zweden. De vorstin verschijnt vandaag met van alles wat. Een powerpak én een felroze blouse én een mantel én een hippe haarband, en dan ook nog ton sur ton…sur ton. Kijk mee!

Van alles wat

Het is de derde en laatste dag die koningin Máxima en koning Willem-Alexander doorbrengen in Zweden. Na twee dagen Stockholm strijken de Oranjes neer in Gotenburg om het staatsbezoek in stijl af te sluiten. Máxima heeft snel nog alles uit de kast (eh, koffer) gehaald voor een frisse, nieuwe look.

koningin Máxima
Beeld: BrunoPress

We zien hier van alles tegelijk. Een power suit, dé royal modetrend van de laatste jaren. Een haarband die het geheel dan weer wat minder zakelijk maakt. Hot pink, oftewel de felroze kleur die de afgelopen seizoenen niet te missen was. En dan ook nog de wijnrode mantel en accessoires, voor een ton sur ton geheel zoals Máx wel vaker kiest.

Goede combi

Dat de koningin voor een combinatie van business, koninklijke elegantie en warmte gaat, is een slimme keuze. De Oranjes hebben vandaag namelijk nog een vol en gevarieerd programma. Ze bezoeken het Lindholmen Science Park, waar wetenschappers, bedrijven en de overheid samenwerken (van alles wat, net als Máx’ outfit), ze maken een tochtje met een elektrische veerboot, lunchen bij de provinciegouverneur, maken nóg een boottochtje door Gotenburg en gaan langs bij het Experience Center van Volvo Trucks, waar ze elektrische vrachtauto’s en elektrische graafmachines mogen bewonderen.

Daarna kunnen de pumps ein-de-lijk uit, maar veel tijd om uit te pakken en uit te rusten heeft de koningin niet. Morgen wordt ze namelijk verwacht bij de jaarvergadering van het IMF en de Wereldbank in…Washington D.C! Meteen maar doorvliegen, HM?

Bron: RVD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws