Na drie weken zijn William en Kate weer back in business

First stop: Scarborough.

De prins en prinses van Wales zijn na hun family break van drie weken weer back in business. En wie de royals een beetje kent, weet dat de agenda met koninklijke taken weer helemaal staat volgepland. Te beginnen met een bezoek aan Scarborough.

Bijzonder moment

Prins William en prinses Kate hebben afgelopen donderdag voor het eerst in drie weken hun koninklijke taken weer opgepakt. Na een lange herfstvakantie begonnen ze in Scarborough, waar het koppel een steentje wilde bijdragen aan de geestelijke gezondheid van de lokale jongeren. De Royal Foundation, de stichting van William en Kate, heeft samen met de organisatie Two Ridings Community een gigantische hoeveelheid aan financiële middelen mogen verzamelen. Dit riante bedrag werd vandaag geschonken. Ondertussen hadden de Waleses de tijd om kennis te maken met de lokale organisaties waarbij het geld terechtkwam.

Outfit

As always zag de prinses van Wales er weer outstanding uit in een volledig beige outfit. In een prachtige, fitted beige jurk met lange mouwen met daaroverheen een lange beige mantel wist de prinses ook dit keer weer de show te stelen. Om de look af te maken droeg Kate de geweldige Nano Montreal Bag van DeMellier in de kleur Deep Toffee Smooth Leather, gecombineerd met een paar nude hakken. Fashion queen who?

Bezoek

De dag begon voor de royals bij The Street, een wijkcentrum dat lokale organisaties de kans geeft om te blijven groeien en hun diensten verder te ontwikkelen. Tijdens hun bezoek aan het centrum, ontmoetten Kate en William verschillende jongeren die door deze lokale organisaties zijn ondersteund. Hierdoor konden de prins en prinses van Wales met eigen ogen zien wat hun financiering kan gaan betekenen voor de jongeren in Scarborough. Na hun bezoek aan The Street ontmoette het koppel nog drie andere lokale organisaties die van de financiering zullen profiteren.

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws