Zo dragen de royals de modekleur van 2022

Van top tot teen in bruin tot een subtiel detail: de royals weten hoe je deze kleur draagt.

In 2022 is het de kleur bruin die in het straatbeeld schittert. Bruin is namelijk de modekleur van het jaar, en daar zijn wij maar al te blij mee. Ook de royals hebben de kleur omarmd, en daarom is het tijd voor wat inspiratie!

Bruin, bruiner, bruinst

Dat bruin een kleur is die niet in je kast mag ontbreken, daar zijn we van overtuigd. Wat het een smaakvolle kleur maakt, is dat zo goed te combineren is. Van chic tot casual en zelfs heel modern: bruin past overal bij. Notitieboeken en pennen gereed, want we kijken af bij de royals hoe je deze trendkleur kunt stylen!

prins-william-en-kate

De hertog en hertogin van Cambridge zijn groot fan van bruin, en werden zelfs gespot in een matching outfit. Niet heel raar, want Kate is wel vaker van top tot teen in bruin gehuld. En groot gelijk, want de kleur staat de hertogin prachtig.

Kate-Middleton
Bron: BrunoPress
Kate-Middleton
Bron: BrunoPress

Uiteraard denkt de modieuze hertogin aan alle details, en passen haar tas en schoenen perfect bij het bruine ensemble – al is het toch altijd de verlovingsring (die voorheen van Diana was) die de show steelt.

Meghan-Markle-in-bruin
Bron: BrunoPress

Wij zijn groot fan van deze ton sur ton outfit van Meghan Markle. Door verschillende kleuren bruin te combineren, krijg je een sophisticated look waarvoor mensen zeker omkijken. En hoe chic staat een glanzende rok bij een coltrui?

prinses-Beatrice-in-bruin
Bron: BrunoPress

Als je van top tot teen bruin net een stap te ver vindt, dan kun je ook afkijken bij prinses Beatrice. Gehuld in een bruine mantel laat ze zien hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Combineer net als haar je tas en haarband met elkaar, voor een speels effect.

Koningin-maxima
Bron: BrunoPress

De kleur die anno 2022 een grote trend belooft te worden, zien we ook al heel regelmatig bij fashion queen Máxima. Bij bovenstaande gelegenheid droeg ze een jurk met een pied-de-poule printje, en combineerde het met leren accessoires. Zowel de riem als de handtas en handschoenen matchen perfect bij de look. Chapeau, Maxima!

Klinkt bruin je saai in de oren? De royals hierboven geven er een kleurrijke draai aan met rode, blauwe, groene, gele en zwarte accessoires. Dat maakt het wat ons betreft elegant en on trend.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws